GOT MAT OCH ROSTAT BRÖD.



EN DAG PÅ FJÄRILSHUSET





Ett litet smakprov från fotostunden på Fjärilshuset med mammi idag. Väldigt mysigt! Riktigt fuktigt och varmt var det där inne tyvärr, pjuh! Såg också många roliga saker som kokonger, knorriga växter, gubbiga fiskar och vita runda fåglar! Intressant det där. Ni ska få alla bilder senare..då kommer ni även få se annat som fiskar, ödlor och papegojor. Apropå papegojor! När vi stod och fotade hörde vi det här:

Papegoja 1: Mjau 
Papegoja 2: Kluck kluck kluck
Papegoja 1: Mjau mjau

Där fick jag mig ett gott skratt. Häftiga djur dom där! Nästan lite människa över dom ju! Pusspusspuss.

KLOTTER.


Igår hade jag mina nya loves på mig. Gissa om jag frös! Men som tur var gick vi in i många affärer hela tiden så dom klarade sig från att bli isbitar. Just nu tittar jag på Lets Dance, Morgan är grym! Åt nyss semlor och nu är jag mätt, mandelmassa är inte att leka med. Snart blir det godis och start av timeshift på Lets Dance. Puss gölls!

F TO FREDAG'


Mischa Barton på Front row. Snedluggen är het igen förresten! Remember that.

 Förlåt för usel uppdatering på två dagar! Har varken haft orken eller tid precis. Träffat några vänner och tittat på bio, Twiligt. Och den var underbar! Titta bara på huvudpersonen, Edward, eller Robert Pattison som han heter. Åh. En av dom snyggaste filmmännen jag vet iaf..men nu ska jag inte sitta här och dregla och slösa saliv haha. Jag ska äta godis, semla (lite sent, i know) och läsa världens bästa tidning CHIC! Ha det världsbäst gullöngar, så hörs vi här snart igen! Är sjuk också så har inte hunnit fota nått. Men i helgen blir det mycket fotande, det lovar jag er nästan! Puss pusspuss. 


TOUCH THE PICTURE. klick


Tryck på bilden för att komma till Charlotte's blogg ( ;

MACRO





Fick ett ryck och bytte till macro på kameran och satte mig och fotade ganska ovanliga saker. Snygga bilder är bra va?


IN THE BAG.

Och i påsen låg det..

..dom efterlängtade skorna! Jag vill käka upp dom. MINA godsaker.

THE WEEK.


Hm.. vad månne ligga i denna påse?

BOM.

Första bildbomben från resan kommer här söts!
När vi kom det var det overkligt mycket snö.

Min lillkusin som visar sina muskler framför kameran. Den där ungen är en riktig charmör!

Jag blev med ring inne på.. Lagerhouse!

Drive-in på Donken.

Det kördes dansmatta nästnäst sista dagen.

Så! Det var första delen, andra kommer ikväll den med! Puss '

SITTING IN THE CAR.

ja nu är jag påväg hem efter fyra underbara dagar. Jag som nyss längtade efter sommaren outhärdligt mycket är nu påväg i en annan riktning. Jag vill ha snö, i mängder. Jag har nog aldrig uppskattat snö såhär mycket! Om ungefär 5 timmar är jag hemma. Då ses vi! : )  

STADEN.



NEWS.

Jag har köpt remsandalerna.
Jag har köpt en smårutig blus.
Jag vill köpa jeansshorts.
Jag vill köpa ett vitt AA-fodral.
Jag vill köpa en blommig klänning.
Jag vill köpa en svart hatt.
Jag vill köpa en jeansjacka.
Jag vill köpa vita låga Converse.
Jag vill köpa en mörkgrå munkjacka från American Apparel.
Jag vill köpa en en röd, gul eller orange Ipod Nano.
Jag vill köpa en grå playsuit.
Jag vill köpa en blommig bandeou bikini.
Jag vill köpa.

KANSKE DAGS FÖR STAN, IGEN?

SEE YOU ALL LATER, ALLIGATERS.

Hej! Anledningen till denna usla uppdatering är detta faktum: sportlov. Åh det är så jättehärligt att jag bara vill skrika. Detta behövdes verkligen. Nu ska det bara bli sommarlov så blir det perfekt. Ni får en liten sammanfattning:

Men snart blir det andra bullar!
Åker hem (vill inte!) imorgon så ni får troligtvis många inlägg efter Tisdag! Puss.

 

Okej, jag kan inte låta bli att visa er lite godbitar jag mer än gärna vill ha i min ägodel.  Dessa från Topshop är ju såklart slutsålda i ALLA storlekar, men man kan ju alltid drömma sig bort. Den där röda bustiern är fantastisk, makalös, underbar! Den vill jag ha, märks det? Den blå är ju inte heller så dum den heller men jag är svag för rött. Åh åh åh. ÅH.

Stud Frayed Hotpant MID STONE Quantity Out of stock 6 £32.00   £32.00 Remove this item
Stud Frayed Hotpant - MID STONE. Item code 02Z25UMDT.
Berry Garden Print Blouse CREAM Quantity 1 2 3 4 6 £25.00   £25.00 Remove this item
Berry Garden Print Blouse - CREAM. Item code 13J13UCRM.
Love My Bag Shopper PURPLE Quantity 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 000 £3.00   £3.00 Remove this item
Love My Bag Shopper - PURPLE. Item code 24P21TPLE.
Liberty Print Caraline Knicker PINK Quantity 1 2 3 6 £8.00   £8.00 Remove this item

Allt detta vill jag ha på mig i sommar. Varför ska man ha pengar? Kan inte allt vara gratis, ¨åh!


SORRY LOVES.

Hej! Jag ursäktar för dålig uppdatering, men det beror på att vi är uppe hos kusinerna och har det riktigt göttigt. Vi ska titta på melodifestivalen ikväll och käka godis från Europas största godisställe, mjau! Har fotat lite men vi stannar här i fyra dagar så¨ni får många roliga bilder när jag kommer hem. Ska fortsätta att vara social nu. Vi ska äta god mat, pajer bland annat! Pusspusspuss.

p.s. skulle tipsa mina läsare om att ni anger koden: special när ni handlar på cocoo.se får ni 15 % rabatt, bra va! Puss.

BLOMMOR.


Underbara skapelser från Topshop. Tänkte beställa en röd bustier men den tog ju slut direkt såklart, surt!

Jag är rik igen. Eller nästan. Nu har jag snart 800 kronor. Säljer ju mina bruna kilklackar för 400 kronor till Carita (minicookie.blogg.se). Lite sorgligt, dom var ju så fina, men jag använder dom aldrig! But life move on. Ska köpa dom svarta remsandalerna från Din sko istället, underbara till sommaren! Stentvättade cheapmonday blir det också. Och så har jag hittat den blommiga klänningen på H&M, såg den bara snabbt men det såg ut som den! ÅÅÅÅÅÅ. Puss

A BORING DAY.


Jag har suktat efter denna


Fotat mina vänskapsarmband.


Detta är min väldigt rosa mobil!


Tittade på Oprah imorse och då var det självaste Mary kate och Ash som var gästerna! Lite roligt att titta på faktiskt.


Jag kände mig ungefär såhär i början av dagen. Lite trött, smått lelös, hade tråkigt och var lite snuvig. Not funny! Men nu mår jag mycket mycket bättre! Ser ni min lilla myshörna hihi? Filten, kuddar, apelsiner och te! Mumsi.

FEM SAKER NI INTE VISSTE OM MIG.




1. Jag är högerhänt men skriver minst lika snyggt med vänster.
2. Jag har haft tre dvärghamstrar.
3. Jag fyller år i slutet av våren. Exakt den andra Maj.
4. Favoritårstiden är höst. Jag älskar löven då, åh!

5. Jag ska kanske flytta mitt bagage till Devote.se! WIHOO! Lite roligt att testa på nya saker men det är inte alls bestämt ännu. Men kommer isåfall ha kvar denna ifall jag inte skulle trivas, mihi. Vi får så, återkommer om det! :)

LUGG.


Dagens: Blommigt nattlinne, fläta i luggen och mascara. Typ det.

P.s. Jag har tråkigt. Förslag på bloggar värda att kikas in, låtar, snygga kläder och skor? JA ALLT!

MOOD: HUNGRY




Satte mig i fönstret och fotade i det fina ljuset. Folket utifrån tyckte väl att jag såg konstig ut som satt där i nattlinne och fotade med en klumpig kamera. Men inte gjorde det mig nått , nä tvärtom. Lite kul med uppmärksamhet, hihi. När man är sjuk är allt annat roligt än att ligga inne och ha det allmänt tråkigt. Förresten, jag känner mig frisk! WIHOO! ♥

KUSLIGT.

Åh för bara några minuter sedan hände det en smått kuslig grej. Jag tittar just nu på Våra bästa år på TV:n och innan det blev reklampaus (det är fortfarande reklam) sa en av kvinnorna i serien denna repliken: You! Och när jag sedan tittar på datan (jag har en blogg uppe) är rubriken till inlägget just: You! Lite kusligt ju! Hjälp, nu kröp jag ännu längre ner i filten. Smått kusligt... gah.

So tired of this.


Titta på L och F vid 0:24. Snyggungar där!

Förövrigt har jag tråkigt som sjutton! Imorgon är det sportlov och det känns riktigt bra med frihet i en vecka! Åka pulka ska jag göra också, ja! Roligt som attans ju. Ska titta efter snygga vår/sommar-grejor imorgon, 110 dagar kvar till sommarlovet är det visst också! Låter ju ganska så bra! Ska gå och köpa skorna imorgon också. Säljer nämligen mina bruna kilklackar så nu har jag äntligen råd med mina drömskor! Hoppas ni har det bra i kylan. Jag längtar som attans tills jag kan gå runt i min skinnpaj, shorts och linne bara. Åh med en knopp på huvet. Låter härligt. ♥  


Release me


Underbar top från Top(shop) haha! Visst är den fin, åh!

Lite musiktips såhär på eftermiddagen:

Oh Laura- Release me
Arctic Monkeys- From the ritz to the rubble
Brandi Carlile- Turpentine
Veronica Maggio- 17 år i staden
Beyonce- Halo
Och till sist min favorit... Damn it. Kom inte ihåg vad den hetta nurå.

Men ska käka avokadosandwich nu. Puss på er gullungar.

SAME SHOES.


Mary kate Olsen

Cobrasnake?


TJOH!



 



Hemma från skolan. Sjuuuk. Inte så värst roligt men fördelar finns väl. Ska snart äta frukost och ta mig en kopp te. Mumma! Hittade tre tshirts från Gina och tyckte dom var riktigt snygga. Ska nog klicka hem två av dom men ni får hjälpa mig att välja. 1,2,3? Svårt värre ju! Ha det bäst, snart är det lov för miiiiiig! JIPPIE ^^ Puss.

SPRING 09.


Igår tog jag på mig lite smått och gott som var fint. Och det blev nog ganska bra om jag ska säga det själv! Vad tycker ni? Utan strumporna då förstås haha ;p Jacka: HM, Klänning: HM, Skor: Din sko, klänningen ägde min kompis A! Nu använder jag den, hihi. Tyckte det var ganska coolt att bryta av den söta "gräddbakelsen" med my lovely skinnjacka! Puss♥

RED LIPS.

Hej! Nu har jag fått ett förslag på vad jag skulle kunna skriva mera om och det var bland annat smink och mode. Jag trodde det här redan var en modeblogg ,hihi? Men aja, jag älskar mode så det är bara roligt för mig att skriva om det. Jag fick klagomål på hur jag sminkar mig också (jag har bara mascara) så jag tyckte det var lite konstigt. Säkert bara några osäkra personer som vill trycka ner andra! Till fest däremot använder jag ibland dipliner och läppglans men inte alls mycket. Så nu vet ni vad jag använder för nått smink både till vardags och på fest! V-a-r-s-å-g-o-d-a haha. Så nu undrar jag fortfarande om ni vill att jag ska skriva dagligen om mode eller om det jag gör just nu? Tacksam för förslag! Pusspusspuss. Visst var dessa två bilder underbara på Ash? WONDERFUL.
  

this is a niiice outfit,


skor, dinsko  klocka, cocoo.se  tröja, intersport  kavaj, monki  marykate och nicole.

p.s. från och med imorgon ska jag försöka att skriva färre gånger men roligare inlägg.
p.s 2. i helgen åker jag bort. no update! :/

SPÄNNE.


Denna var väl ändå ganska cool? Puss och godnatt för nu ska jag nanna sängen!

SPÄNNE.


Denna var väl ändå ganska cool? Puss och godnatt för nu ska jag nanna sängen!

NY DAG.


Ny vecka, nya tag. Bland annat så har jag idag gått och provat skorna (några inlägg under). Och dom satt som smort. Till dom vill jag ha en svart hatt från HM, jeansshorts, ribbat linne, hoodie från AA och min skinnpajs. Galant! Hur mår ni loves? Jag mår kanonishgalonish. Förutom att jag är så himla sugen på att shoppa plånkan av mig, gaaah! Men jag får tänka ut en listig plan. Kanske jag börja tvätta fönstren, dammsuga och ställa in disken och tjäna lite kosing för det? Hmm.. to be continued. Because I am poor. Aja nu ska jag nörda mig framför Disney channel. Pusspuss. 


otacksamma.

Hej! Nu blev jag faktiskt lite nedstämd. När jag går in på bloggen ser jag att det är fyra kommentarer på senaste inlägget och jag tänker: vad roligt med åsikter! , så jag går in och tittar på kommentarerna. Och det jag ser är inte så kul, nej inte alls. På den första står det såhär:

OMG!! KOLLA DINA FÖTTER!!?
EEUUUWWW JÄÄVLA WANNABEE LISAPLACE! FITTAAAA

Och på den andra står det såhär:

fulaste skorna jag någonsin sett,
blääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.. huur kan en nittisexa
springa runt i såna skor du använder med klack, uunge det är ju för äldre... tragiskt är det
enda jag säger

Förstår ni varför jag är lite nedstämd? Oh det värsta är att jag tror jag vet vilka det är som skrivit dom och så skriver dom inte namn! Dom skriver en sån taskig sak och så vågar dom inte stå för det! Hur kul är det? Och det jag vill att ni underbara läsare ska veta är att ni inte alls ska ta åt er av det här. För ni är helt underbara som skriver snälla kommentarer hela tiden och ger mig söta komplimanger. Ni är bäst!!! Och till er som  skrev detta taskiga...sluta kommentera om ni inte är snälla! För jag tar ganka lätt åt mig av sånna kommentarer men självförtroendet sjunker inte. Men en sak ska ni veta, och det är att jag älskar er bra läsare. Ni är som en enda stor klump med Sankt Bernads-hundar som slickar en med mysiga pussar haha. Ni är g-u-l-d-v-ä-r-d-a! Så det jag vill säga med det här är att ni väldigt väldigt gärna får hålla det inne. Och skriv det inte till mig här på bloggen. Jag kan ta kritik men helst inte sånt som FITTA. Så snälla, tänk på vad ni skriver innan ni lägger ut det. Men till er andra.

JAG ÄLSKAR ER! NI ÄR UNDERBARA, OCH DET VILL JAG ATT NI SKA HA PÅ HJÄRTAT OCH TA ÅT ER AV DET. FÖR DET ÄR NI!

THEIR MADE FOR ME.



Alltså förlåt men jag är kär. Någon som vet hur storlekarna är i dom? Om jag ska ta en 38 eller 39. Jag brukar vanligtvis ha 38 men jag vill kunna ha dom så länge som möjligt..hmm. Jag tror inte ens att jag får ta ut månadspeng i förskott igen men man kan väl alltid hoppas! Pusspusspuss.

LOW.

I sommar ska jag ha på mig dessa på fossingarna. Om jag ska vara helt ärlig vill jag hellre ha ett par låga, vita converse än ett par höga. Jag tycker de är vrålcoola! Tänk er till bruna ben, slitna jeansshorts (helst Levis, åh!) och en blommig bikini under ett färgglatt, tunt linne! Visst låter det snyggt? Men just nu får jag fortsätta drömma eftersom att jag är pank men jag ska ta ett snack med mamma och pappa i veckan tror ja, hihi. Ni får några bilder som visar hur jag vill klä mig i sommar. Njut av bilderna, för om mindre än 4 månader är det sommarlooooooov!!! Pusspusspusspuss.   
Vita Converse, 600 enkronor - La redoute

Bikiniöverdel, 129 enkronor - HM


Wayfarers, 60 enkronor - finns på bl.a Glitter


Perfekta shorts hittade på google - Urban Outfitters


Skinnjacka, 498 enkronor (inte säker!) - HM


Melodi.


Jag vill ha vår nu. Och sen kommer sommaren. ÅÅÅ. Det har kommit små snödroppar hemma hos oss! :)

Hej! Tittar ni på Melodifestivalen eller? Det gör jag och om jag ska vara ärlig så hejar jag inte på någon. Eller Frida Töhrn är ju väldigt bra, ni vet hon som sjunger Release Me! Men nu ska jag fortsätta vara social, pusspusspuss.

FREDAGEN DEN TRETTONDE.


Två av mina älsklingar.


Tror ni på att det är en riktig otursdag idag? Har det hänt er nått speciellt just detta datumet?


VIDEO,

Nu känner lilla jag för att vara snäll. Inatt ska jag ladda digitalkameran och imorgon tänkte jag filma en liten video som jag sen försöker att lägga ut här. Hmm..vet ni någonstans man kan ladda upp videos på internet? Inte youtube då för det har jag testat men jag är tydligen för ung. Prutt på dom lixom. Men om ni kanske vill ha en liten video på mig på landet så kanske ni kan hjälpa mig ni som kan?  Pusspusspuss. Nu ska jag fortsätta att tråka mig framför datan. Om fem minuter ska jag sätta mig och käka citronsorbet i soffan framför Let's Dance. PUSS.


HANNALINA'


Det här är min nya favoritbloggerska. Jätteduktig och supersöt är hon (hon i min drömklänning till vänster!) Hanna är hennes namn. Jättefin blogg verkligen. Värt minst några besök! Så gå in HÄR, pusspusspusspuss.

musiktips.

HEY GUYS, TIPS PÅ KANONBRA LÅTAR UPPSKATTAS EN FREDAAAAG!

FRIDAY ALL NIGHT LONG.


Idag är jag glad? Varför? Jo, det är freeedaaaag!
Oh förresten. Jag har en glugg. Och den där tandingen vill inte komma ut. Blä, men ja står ut. Det är väl ganska sweet?

my.


Jag har verkligen inga ideér på vad jag ska skriva. Så jag kanske inte uppdaterar så mycket ett tag. Men ja tror inte att jag kan hålla det. Det är ju så roligt!

MY VERY BEST FRIEND.

Nu ska jag skriva om min bästa vän. Hon kan beskrivas med hur många ord och meningar som helst men jag väljer att berätta det här. Så att alla vet hur värdefull du är för mig. Olivia är en sån där person som bryr sig om alla. Hon tar hand om alla och vill en väl. Och inte är det så dåligt heller att hon är så söt. Ett riktigt litet dockansikte har hon. Akta er killar! Om ni är intresserade av henne måste ni passera mig först! SÅDESÅ. Vi har känt varandra sen fjärde klass. Vi träffades genom en annan kompis faktiskt. Vi kände inte varandra och om jag minns rätt så träffades vi i Skåne. Vi åt glass och badade i poolen nere vid havet. Du och en annan kastade maneter på mig och syster. Vi var hysteriska, vem vill ha en slemmig manet på sig lixom? Nä, ingen. Men ni gjorde det iaf. Och sen började du i våran skola. Och eftersom att vi hade träffats hos samma kompis var vi tillsammans och vi tog hand om dig dom första dagarna. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än att vi var ganska mycket tillsammans och bråkade. OFTA. Vi gick i samma klätterkurs och då började vi vara tillsammans lite mer. Men fortfarande blev vi irriterade väldigt lätt på varandra. Sen åkte jag till din mormors hus. Vi åkte en station för mycket med bussen så vi fick gå en lång stund. Det jobbigaste var att vi kunde bara gå på motorvägen så vi hade sällskap av bilar och cyklister. Not so funny. Men när vi väl kom fram hade vi så roligt. Vi åkte golfbilen till stranden och solade och badade. Vi fick klappa ett par nyfödda kattungar. Vi spelade golf. Vi hade det riktigt roligt. Du är så snäll mot mig. Ett tag i femman var vi inte tillsammans alls. Vi hade växt ifrån varandra. Men nu är jag så himlans glad att du är min bästa vän igen. Du är miljonvärd, triljonvärd. En underbar tjej för mig. Jag älskar dig bara so you know. Oliv, Livli, Livia. Ja, kärt barn har många namn. . Nu är vi närmare än nånsin och det vill jag alltid vara. Vi har ju en väldigt roligt framtid framför oss. Lixom, rikaste trettonåringarna i Sverige? Det ska bli kul att se. I love you/ din Linnea.



HEY, LET'S KICK SOME ASS!


Ser ni vad det står på min hand? SUR står det, med stooora bokstäver också. Fast inte direkt sur. Mer i chocktillstånd, typ. Varför? Jo det ska jag berätta.



Den här toppen/miniklänningen FANNS att köpa på h&m. Den har varit mycket ombloggad i sommar och det var väldigt många som var förtjust i den. Också jag då. Som var dum att inte köpa den. Hey, varför lixom? Den fanns mitt framför ögonen på mig. Men aja det är inte det jag är chockad för. Jopp såhär: Min kompis Olivia (Läs: hon bloggar inte, men har gjort det fram tills denna veckan då hon tog bort den!) gick till en h&m butik i stockholm i sommar. Hon såg att den här toppen fanns i hennes storlek och hon tyckte att den såg fin ut så hon KÖPTE DEN. Hon gick hem, antagligen glad för köpet, och provade den. Men hon gillade den inte lika mycket på som hon gjorde när hon såg den på galgen. Så hon LÄMNADE TILLBAX DEN. Grrr.. Oliv du ska få för det där! Näj då. Du ska inte vara rädd, men det är min drömklänning? Nån som vet om den säljs någonstans för ett rimligt pris? Puss. 

KLOCKA.


Ska jag slå till på den här stora klockan? Det är lite av en farfarsklocka. Helt underbar. Skulle sitta fint på min handled.

Men en i denna stilen har jag länge letat efter och äntligen hittat. Den finns i guld också. Hm, det är svårt det här.

Pusspusspusspuss, nu ska jag nanna sängen!


UPPRÖRD.

Det här gör mig riktigt upprörd. Jag blev så arg när jag läste det här så jag tyckte att ni skulle få läsa det själva för att se.

En liten pojke i Afghanistan stötte på några farbrödrar. Av männen fick den närmare bestämt 6-åriga pojken en väst.
Pojken blev självklart stolt och glad, och satte på sig den som de bad honom att göra.

De två farbrödrarna sa åt pojken att trycka på en knapp, eftersom de då "skulle komma ut blommor".
Pojken tyckte själv att det var konstigt, och vågade inte chansa, så han gick iväg och frågade en Amerikansk soldat hur kan skulle bära sig åt.
Då visade det sig att det var en bombväst, som skulle utlösa en bomb, om pojken tryckte på knappen. Sammanlagt skulle bomben kunna skada upp till 10 personer.

Vad har hänt med världen? Är det såhär man ska göra verkligen? Nej det är sjutusan i djävulen fel! Jag vet inget om sånna där västar men att den dödar upp till tio personer och den som bär den är helt..helt. Jag är stum, mållös.

SEMLA.



I love you.

Hej dudes! Idag har man haft det allmänt vanligt. Körde Svarta Madame på toaletten. Man ska ju vara barn så länge man kan eller hur? Jag är väldigtväldigt sugen på att proppa i mig två semlor från Tösse bageriet men självklart har dom stängt. Jag ska däremot tvinga mig själv dit nån dag i veckan för semlor är underbara! I love semlor med mandelmassa. Konstiga människor det finns som inte gillar mandelmassa. Nej jag skojar bara. Men nu ska jag äta kycklig&pasta. Puss

jag är kääär

MELBA


Idag har man väl inte gjort mycket annat än att dreggla på denna. Den ska bli min! När man blivit ofantligt rik.


NYTT SAMARBETE MED COCOO.SE!

Hej! Idag när jag tittade mailen såg jag att det hade kommit ett mail från självaste Coco som jobbar på cocoo.se! Hon hade sett mitt mail och gillat det så nu sitter en annons uppe! Jätteroligt verkligen att få prova saker och det är extra roligt eftersom jag älskar deras hemsida. Jag ska själv beställa ett klockur därifrån! Helt underbart. SÅ nu vet ni varför det helt plötsligt dök upp en annons för Cocoo.se i bloggen! Puss ♥

I GOT TO HAVE THEM!

Lisaplace


Dom där skorna ska jag köpa. Det är dom jag babblar om i nedre inlägget. Freakin kar-de-mumma! Tänk er till bruna ben, ljusa och slitna jeansshorts, ett luftigt vitt linne och min skinnpaj till. Och en extraextralarge ring till. ÅÅÅ. Knopp på huvudet. Nu ska jag snart äta baguette med salami och brie. Min favorit, maou! Puss på er loves! Vad tycker ni om dom? 

PANG TJOFF PANG!!


foto pappa

Jag har blivit en shoemaniac. Jag vet inte ett hut av vad jag gör. I ena sekunden håller jag i ett par underbara skor som jag egentligen inte har råd med. Och i andra sekunden har jag köpt dom. Bara sådär, pangbom! Jag har köpt två par skor på två månader. Och det är inte vanligt för mig kan jag säga! Jag köper oftast två par skor på 8 månader. Så hm. Och juste, det jag vill komma till slag med är att jag har hittat ett till par skor. Ett par underbara dom också. Såklart att jag måste köpa dom. Men jag blir pank då i två månader och det är inte lika underbart.. to be continued. 

Y-Y-YEAH RABATT!


Japp it's true. I förrgår när jag och en vän gick in på HM var det en kille som lade varsin lapp i våra händer där det stod 20% rabatt! Tjoho, så nu har man en vara på "rea"! Vet ni något man skulle kunna slå till på? Jag provade en kanonhatt idag som är svart med ett band runt hela. Lite i rocker-stilen! Men så finns det en fin blus också som är smårandig i rosa med ärmar som går att vika upp och knäppa. Lite sommarstuk på den men ack vad fin! Man kan ju alltid spara den till sommaren, för då blir det sådär extra kul att ta fram den och dra på sig den, mjaomjao! Nu tror jag minsann att det åskar ute eller så är det min knorrmage!? Ojdå, bäst att fixa. Blir nog fullkornsskorpamed ost och nyponsoppa. Tjoh!! 

i mean it!


Skorna är helt underbara! Jag skulle inte tackat nej till dom. Men nu är det ett par svarta sånna snart påväg till mig! Tjoho vad glad man blir. Fast inte av att man inte kommer ha nån månadspeng på två månader! Men det är sånna smällar man får ta. Imorgon är det skoldag och läxor. Men det blir uppdatering ändå! Puss på er cupcakes-med-rosa-glasyr!

WONDERFUL.


Titta håret. Fantastiskt. Titta klänningen. ÅÅÅ.
Lauren Conrad.

WONDERFUL.


Titta håret. Fantastiskt. Titta klänningen. ÅÅÅ.
Lauren Conrad.

BEDTIME.


Nu ska jag börja att göra mig i ordning för sängen så Tjo!

I EN KÖ AV IDIOTER VAR DU LÄNGST FRAM.

Nytagna bilder fotade av mig - hjälp av nya stativet!



Första vevan hade jag på mig mina svarta klackar från DINSKO.



Andra vevan hade jag mina småttingar från HM. Dom har börjat få in ganska snygga skor right?

Lite andra bilder jag tog (otroligt oseriös!):





Och till sist så blev jag uttråkad och stack så ni får se fler bilder snart! Puss.


surrender.


tryck på bilden för att lyssna på en låt.

Hej loves!


summer of 69.


I brist på inspiration får ni en bild från i sommar. Amazing time.

SOL. BLÅ HIMMEL. BENANDJERRYS. WAYFARERS. VÄNNER. FRI. SOLBRÄND. SOLNEDGÅNG. BLEKT HÅR. BLEKTA SHORTS. BARA BEN. VÄNNER. BÅTUTFLYKTER. sist men inte minst SOMMAR.

Bloglovin.

Vill ni prenumerera på mina inlägg på bloglovin? Klicka då Här


AT 15.00


<en galet snygg marykate>

S-J-U-K.


Låter det bra hörni?

LOCKED IN A CAGE.












Mina olika designer jag haft under min bloggtid ;)

Nu ska jag sova men vi hörs imorgon, ny design också förresten! Vad tycks? Puss

Extern.


S-S-SUNDAY.

Nu ska ni få lära er hur man gör en fiskbensfläta:
Börja med att ta två slingor från båda sidorna och korsa dom (syns inte på bilden!)

Forsätt att ta hår från båda sidorna och att korsa dom. När håret tar slut får du ta det av flätan som är kvar.

Nu gjorde jag ju bara en väldigt lös och pösig så ni får inte ett fint resultat men ni kanske fattade i princip? Not.

Puss : o)

AND BABY I BROKED THEM ALL FOR YOU.



Julia sjunger Brandi Carlile - The Story

UTRUSTNING.

Tjenare loves! Kanonbra dag! Har köpt nytt stativ (skitbra!) och en trådlös extern blixt. Så nu är man uppbunkrad med bra utrustning till kameran! Kanonish! Köpte BenandJerrys, citronsorbet, mandarin och persikoklyftor på burk (underbart gott alltihop!) och snart sticker pappa och handlar godiiiish. Det blir White Chicks ikväll och jag lovar att ni skulle skratta halvt ihjäl er om ni såg den, galen! Men jag ska sätta mig oh läsa veckans bilaga av Fredag som pappa överraskade mig med idag! Plus Klick också! Så jag har mycket att göra gaha! Ni får en bild från veckan istället! Pussa.


Smurf.


ETT TOTALT värdelöst INLÄGG.


men en skiiitsnygg bild! : )

Munkens bivax och mascara Colossal





Jag tänkte bara tipsa om denna produkt igen.. Måste bara det :P
Har du problem med torra eller "svidande" läppar? Då är detta verkligen
något för dig. Det finns inget bättre, jag lovar!

Lypsyl, dove lip care och sånna kan förfasen ta sig.. De funkar knappt inte.
De är så.. "plastiga" gämfört mot detta bivax. Ni anar inte hur bra det är.
Jag rekomenderar VERKLIGEN detta. Det kommer från hjärtat, seriöst :P
Det är jättebra och funkar inte bara till läpparna utan även till små sår..

Sätter du på lite på läpparna innan du går och lägger dig så kommer du
ha jätte mjuka, hela och osvidande läppar dagen efter när du vaknar.
Och om du tar lite på ett litet sår så växer iaf såren igen på mig under natten.
Visst, det försvinner ju inte helt, men de är ihopväxt och så :P

TESTA detta.. gör det!
Det finns att köpa på olika hälsokostaffärer som bla Life och kostar ca 30 kr :P



Så tyckte Ellinor (ellinorak) om Munkens ;p Låter väl skitbra? Ska lätt köpa den när jag har tid. Inklusive mascaran. Om den är så bra som den verkar så ska jag köpa den. Ska önska mig den i birthdaypresent! ;) Puss.

i am in lööööve tonight




första bilden - jag och skinnpajen
andra bilden - systern fick nån knäppattack när hon blev fotad av moi


SPECIAL -SKOR OCH KLÄDER.

product view of: Helsinki boot
Bianco - 900 DKK (?)



HM - 300 kronor + några tior om ja inte minns fel.



Merde - 200 enkronor på rean.



Dinsko 349 kronor -inkl frakt.



Dinsko - pris okänt?



Don Donna - 650 kronor.


Bild lånad av amandaberg.
Converse - 700 kronor?


Tror det räcker nu! Var det roligt med lite modetips? Jag älskar mode så kommer definitivt göra det här igen! Puss puss.


JAG NÄRMAR MIG!

WOHOO!!



 


SEE YOU LATER ALLIGATOR.


Polaroid hittad på google.

hade nästan glömt..



..att visa min bebisdator. Fick den i julklapp ju så lite sent att visa den nu men bättre sent än aldrig right? ;p Den är helt amazing! Och ett extra stort plus är ju att den väger typ ett kilo. Så om ni tänker på att köpa en minilaptop så tycker jag verkligen att ni ska fundera på att köpa den här! ACER Aspire One i mitt hjärta ♥ 

Edit: Finns i svart vit rosa och blå om jag minns rätt!   

skugga.


Redigerad i Photoshop.


a b c


Typ sämsta update i hela universum. Men hey! Vad ska man göra lixom? Fyra stavelser. S j u k. Igår mådde jag pisspiss och idag känner jag att man är på bättringsvägen. Good! Däremot så är det inte så pjåkigt att vara hemma och gojsa sig. Lyssnar just nu på juliatekla.devote.se när hon sjunger The story, Brandi Carlile. -KANONISHBRA! Har typ ingenting annat för mig än att titta på bloggar. Lite smått sövande efter ett tag. Ni får ett bloggtips istället gullisar! ♥Puss puss.

Juliatekla.devote.se Lisaplace.devote.se Hannalina.devote.se Metrobloggen.se/emmylinnea Ellinorak.blogg.se Myfashion.devote.se Annakubel.blogg.se Mysigt.devote.se Olivensplace.blogg.se Abnorm.devote.se and so on.

F.R.I.E.N.D



Olivia har skaffat en ny blogg.
Helt klart värd att kika in hos. Hon har inte börjat skriva nått ännu men snart så ♥

centimeter


elva centimer. ++ en och en halv platå. men lätta att gå i.

Hej! Nu är det dags för en stund där det är jag som frågar er och ni ska svara på det Idag. 

Vad vill ni ha mer av på bloggen?
Har ni tips på design?
Vet någon varför det inte går att ladda ned Photoshop till min lill-data? Det är en Acer - Aspire one.
Tycker ni att det är bättre att jag uppdaterar ofta med ganska onödiga inlägg eller att uppdatera när jag har tid med roliga och intressanta inlägg. Som långa bildinlägg, smink-o-hår inlägg där jag visar med bilder, o.s.v. 

SVARA MER ÄN GÄRNA PÅ FRÅGORNA SÅ ATT JAG KAN FIXA TILL BLOGGEN. JAG HAR EN KUL SAK PÅ GÅNG.
 MAYBE EN TÄVLING KANSKE?
 

SPARKLING.




RUBRIK SAKNAS?


Okej då. Fick bli en fin (not) bild på mig som jag tog för ungefääär 1 min sen. Men ska käka. Puss och godnatt. Konstig min? 

oslipad d i a m a n t.


Lisa snyggungen!

Hej loves! No inspiration. S o r r y. Men hey! Man får väl ta det man har istället? Idag har jag vart med Clara bus. Sen gick hon och man gjorde läxorna. Klart klart klart är det och man bara känner hur en tyngd åker bort från axlarna, hehe. Men som jag sa, noll inpiration. Så kommer nog inte uppdatera nått mer idag. Men ni klarar er, haha. Linnea

SNYGGUNGE.


DET BÄSTA AV LISAPLACE.






THE ANSWERS.



Sämsta och bästa:

Färg - Bästa + svart vit grå & Sämsta - limegrön typ?
Kändis - Bästa + Cloë Sevigny & Sämsta - Kan inte säga nån så.. vet inte.
Affär - Bästa + HM Weekday Dinsko och Topshop är brabra & Sämsta - ääh kanske Systembolaget hehe?
Skor - Bästa + Mina nya bruna klackar (bilden), mina MC-kängor och mina svarta klackar & Sämsta - ?
Ämne i skolan - Bästa + Jag är ett litet mattebarn & Sämsta - Tycker nog alla är roliga!
Tidning - Bästa + CHIC och SofisMode & Sämsta - finns så många dåliga!
Kille - Fattar inte sämsta (?) men vet bara bästa och det är pappa såklart!
Blogg - Bästa + Lisaplace, Myfashion, Louisestyle, Elsal, Thelifeofmaja, Skrattaar, och Ellinorak!
Program på TV - Bästa + Top model? & Sämsta + Filip och Fredrik tror ja fast dom är underhållande iaf haha ;p
Djur - Bästa +  Hund, katt, dvärghamster m.f & Sämsta + Håriga spindlar kanske, uöhh!
Film - Bästa + Mamma Mia & Sämsta + kommer inte på nån just nu tyvär.

Antingen eller:

Rosa eller blå?
Rosaaaaaa! :D
TV eller Dator? Titta i arkiven i Menyn så ser du vad jag har svarat!
Singstar eller Guitar Hero? Helt klart Guitar Hero, yeeeah! Jag äger på det, jag har faktiskt klarat hela spelet nana!
Julia eller Frida (Tidning)? Julia tror jag! I Frida är det waaay to much snusk i, blää!
Action eller Komedi? Jag älskar komedier när man skrattar så att tårarna kommer så ja!
Hur gör du för att få till så många besökare varje dag? Jag vet inte, ni fastnar väl för det jag skriver om? Ni kan få berätta nån gång så att jag får ställa frågorna, det skulle vara bra att veta så att jag kan ändra på nått dåligt kanske? :)
Favoritdagen? Julafton, födelsedag kanske?




LINNEA FOTON.




Några av bilderna Maja tog på mig. Helnöööjd! I nästa inlägg får ni svaren från frågestunden men det skulle vara roligt med lite fler frågor. Jag älskar attloves!
 skriva av mig så det är bara kul med för många frågor, haha! Så ni får fråga mer ! Högst tio frågor per person, höhö. Ni får ha en fortsatt trevlig Söndag så hörs vi jättesnart! Pussar till er loves!

Fortsätt fråga cupcakes!

MAJA FOTON.














Ni får ursäkta att bilderna ligger på snedden men jag kan inte vända dom konstigt nog.. hm ni får stå ut med nackspärr.

Så! Detta var några av favoriterna men ni får självklart se resten snart! Bilderna på mig kommer inom tjugo minuter så håll utkik! ;p

VÄNTAN.

ETT LITET TJUVKIK FRÅN FOTOSTUNDEN IDAG MED BÄSTA SYSTER:
Förberedelser inför photoshoot typ. Koncentrerad var jag tydligen!


Sminkningen jag hade när syster skulle fota mig! Nude lips med markerade ögon, snyggtsnyggt!

DAGENS:

♥ Jeans skor och jacka från HM. Fleece och halsduk från Stadium. Och sist men inte minst, t-shirt Ellos . 

...svarar på frågorna imorgon. Blev lite mycket med foto, film, gäster, fika och så! Puss, hoppas ni förstår!