jag har problem med en siffra...

ja. siffran tre på tangentbordet är segare än segast. den har problemas.








UPDATE: Nu funkar den!    : )

PAPEGOJA.



Tada!


TUSEN FOTON PÅ EN RAD



VANESSA HUDGENS ÄR SNYGGSNYGG!


HIGH HEELS AND RED DRESS







My new favourite dress!

Hejsan! Detta är alltså min nya festblåsa som jag ska ha på mig imorgon till mina svarta heels (medans jag är ute och tittar på himlen full av fyrverkerier...så håll tummarna att jag inte blir en förkyld flicka!). Har nyss käkat baguetter i ugn med brie och salami på...äckligt gott! Jag ska nu titta på första avsnitten av Greys Anatomy så jag skriver inte här nån gång mer ikväll. Men ni får också ha det superdupermysigt och så hörs vi imorgon, också kallad nyårsafton.  Pussa!♥


BRÄNDA KAMEROR VILL VI INTE VA MED OM...




..så ja höll mig på en bits avstånd.

++++ liknar ja en blåsfisk nu?





Hmm...ja ni ser ju håret och det är ju det som räknas!

Sväng med din frilla...



Ja rubriken säger väll allt?


MÅNE


Taget av mamma.

Tyckte att den här bilden blev himla vacker!

the snow is coming soon but the sun is still here.






Mamma har tagit fotona.


Hej!
Gud asså, jag fick ju nästan panik när Lisa inte uppdaterade på fyra dagar. Hjälp vad jag blev rädd! Haha skämta kan man väll alltid göra men jag skojade faktiskt bara nu. Men man vill ju inte att Lisa ska sluta att uppdatera eller hur? Hon är ju helt underbar och jag läste idag att hon också använder dipliner. Fast jag använder ju inte det ännu (Läs: fick en av syrran i julklapp...tack!) men det blir det snart ändring på! Fast när jag testade blev det bara konstigt och jag tvättade fort bort det så att ingen skulle se min misslyckade målning. Men hörrni.. ha den bästa kvällen så kanske vi hörs idag igen eller så blir det fler inlägg imorrn!
Pussa på er.


Blev det bra?

ÄNTLIGEN HAR JAG BÖRJAT LÄRA MIG HUR MAN FIXAR PÅ BLOGGEN!
Jag satt och förbannade stilmallen för en stund sen men nu är den fixad och jag blev helnöjd!
Vad tycker ni om den nya designen? Ni tycker säkert att jag har härmat Lisaplace jättemycket men så att ni vet snodde hon sin bakgrund från en annan bloggerska också (nu låter Lisa som en tjuv hehe!) satt sådeså! Skriv gärna hur ni tycker! Snart ska ni få se min nya frilla. Det blev väll fint men jag ville inte ha så jätteuppklipt! Fast jag får ju lika tjockt hår sen när det har växt ut men det känns som att det är jättetunt just nu och det är jag verkligen inte van vid...men men. Jag säger hela tiden till mig själv: Linnea det växer ut! Men det känns sorgligt på nått sätt böhö! Ni får ha det najsigt snuggingar och så hör jag av mig snart igen med bilder mitt inte lika tjocka men fint- hår!   pusspuss  


© Foto taget av mig. Ingen kopiering tack!


I'VE FIXED THE BLOG TEXT.


Och nu ska jag bara ändra stilen på texten i inläggen och hur gör man det egentligen?    : )

SHOPPA LOSS DIREKT FRÅN DATAN!

HEJ!
Jag tänkte ge er lite tips på webshoppar om ni kanske är lite intresserade. Jag har köpt en klänning och ett nitskärp från Ellos.se en gång och det gick snabbt och smidigt. Jag behövde bara hämta ut det och sen kunde jag använda den. Fast den var lite stor men det var ju första gången. Så jag tänkte ger er lite tips på budgetshoppar på nätet!

ASOS.COM :

Asos har inte så jättebilliga alternativ om ni vill ha budget i prisklass men just nu i mellandagarna är det ju rea så jag kan tänka mig att det finns mycket reasaker just nu så passa på säger jag bara! För mig var det ganska svårt att hitta saker och jag fastnade inte för så mycket men dom hade några fina grejer!

ELLOS.SE :

Den här sidan gillar jag skarpt! Dom kanske har lite tråkiga kläder men dom har ändå mycket bra (och billiga!) saker och det är lätt att shoppa. När jag köpte min klänning där var det sommar-rea så då köpte jag min klänning för 99 kronor. Det är lätt att hitta runt där och det går fort med leveransen. Så jag tycker verkligen att ni ska kika in där!

AMERICAN APPAREL.NET :

Detta är min absoluta favvo! Som ni kanske såg i förra inlägget ska jag köpa ett AA-fodral därifrån. Dom har mycket bra utbud men inte så mycket bra saker på rean tycker jag. Men det kanske ni tycker så titta in där vettja, dom har mycket fina saker för ganska låga priser. Men accesoarerna (stavfel?) är ganska dyra... ett par leggings kostade 700 spänn tror jag.. hmm.

Nu till smink& håravdelningen:

ELEVEN.SE :

Denna har jag bara kört talas om och läst mycket om deras saker i bland annat CHIC och SOFIS MODE. Men deras locktångar verkar ju jättebra! Jag såg en i Sofis Mode som man kunde välja bland 17 olika temperaturer på. Jag kanske ska köpa en mascara därifrån som hade två i en. På ena sidan fans det en lite tjockare borsta som man skulle använda om man ville ha fylliga fransar. På andra sidan var piggarna på borsten med smala och satt lite längre ifrån varandra och av den borsten skulle man få mer långa och snygga fransar. Tror ni på det eller ?   : )

Ja.. det var lite webbshoppar. Hope you enjoyed it!   = D
  


JAG SKA KÖPA NÅGRA GREJER OCH DET ÄR HEMLIGT...


AMERICAN APPAREL

BBOOK


Ska jag slå till eller inte? Jag är så jättesugen.. och BBOOK tror jag skulle lägga ner ett tag framöver så man får passa på just nu! Och klänningen från AA är ju snyggsnygg! Man kan ju ha det på festen med snygga detaljer till eller till vardags med en slapp tisha över. Coolt eller vad? Nu ska jag sova.. natti natti! Förresten så klippte jag mig idag! Ni får se hur det blev imorrn, pusspuss gullungar!  ♥

SVAREN (lite för tidigt men jag orkade inte vänta!)



Bästa sommaren? Ja du. Alla är väl lika underbara på olika sätt men den senast var ju riktigt härlig. Glass, vänner, shopping i värmen& massa roliga saker. Det är väldigt väldigt svårt med sånna frågor.. Roligaste minnet med dina bästa vänner? Oj den var väldigt svår! Det finns så många att jag inte ens minns allihopa.. lite sorgligt faktiskt. Men nej jag vet faktiskt inte, förlåt! Favoritmat? Jag gillar det mesta men pizza slår ju allt när man inte har käkat det på ett tag! Gör du nått speciellt med ditt hår? Nej inte vad jag vet. Tvättar det med schampo och balsam och sen låter jag det handdukstorka lite men sen låter jag det bara torka av sig självt så.. nej det gör jag inte. Använder du smink och isåfall vad för nått smink? Det blir väl lite mascara ibland men inget annat. Man är ju vackrare naturlig eller hur? ( : Du gillar Olsen-tvillingarna va? Ja det gör jag! Dom klär sig ju riktigt snyggt ibland och dom är två av mina största stilikoner. Det var ju synd att Mary kate kraschade lite och fick åka in till rehab men nu mår hon ju bra så då är jag glad! Gillar din blogg jättemycket. Du är så söt! Nä vad snäll du är. Du är söt! Vad fick du i julklapp dude? Jag fick bara massa kanongrejjor! Riktigt snygg nyårsblåsa, Mamma Mia- dvd, två böcker, presentkort, den snyggsnygga minidatan jag skriver med och annat bra dude! Skönaste affärerna enligt dig? Urban Outfitters är ju en riktig guldgruva. Dom har ju allt ifrån inredningsgrejjer till snyggaste kläderna! Topshop, H&M, Weekday och Monki är ju också riktigt bra! Om du menar alla affärer så kan jag nämna massa affärer som är något extra men jag valde att räkna upp lite klädaffärer om det var okej! Gillar du också varm choklad och chai latte från Espresso House? Ja det gör jag verkligen! Chai Latte har jag inte smakat men mina vänner säger att det är väldigt sött och gott! Varma chokladen där är ju helt bajsbra! Nästa gång ska jag be om att få nästan bara grädde...mums! Har nån av dina kompisar blogg? Väldigt många faktiskt! Jag tror att ni kanske har hört talas om Viktoria och Alicia nån gång här på bloggen? Hur länge har du bloggat och varför började du att blogga? Jag hade läst bloggar ganska länge före det och jag tyckte att det verkade jättekul med tanke på all positiv respons man fick. Och jag gillar att uttrycka mig genom att skriva, jag skriva väldigt ofta små berättelser och texter i skolan...när alla andra sitter och läser. Jag började att blogga i år Tvåtusenåtta, i Augusti. Och det var ett väldigt bra beslut jag tog! Är du kär i någon? Ja i min pojkvän. Vem är din bästa vän nr 1? Jag har så många bra vänner! Men Viktoria är en sann vän och hon har aldrig svikit mig! Vi har känt varandra i snart tio år nu så vi vet typ allt om varann. Jag är glad att jag har dig bästevänn! Vi träffades på dagis = ) Gillar du mig? Äh jag vet inte vem du är..?


Det var svaren från den här Söndagen! Gillade ni idén? Om ni vill ha kvar den tänkte jag att jag skulle korta ner tiden så att ni inte har så långt på er som till klockan nio! Det är lite för sent...jag kunde ju inte ens vänta första gången!

Pussa!  ♥

some pictures from this month .


Systers nya skor. Jag kan berätta att hon hela tiden kommenterade hur mycket hon gillade dom!

Såhär ser det oftast ut när voffsingen är ute med sin såkallade "bäste vän" av leksakerna, nämligen råttis!

Jag och sister tog lite kort på varandras ögon och ögonfransar och det blev väll lite coolt? Eller lite smått tråkigt...

En bild med öppet öga... den blev väll ändå lite cool?

Lilla pluttan var lite busig imorse. Ser ni vad som sticker upp bredvid henne (läs: ledtråd är grå)?`

Och som avslutning får ni en bild från julafton... åh nu är den borta lika snabbt som den kom!

Hejdå långkalsong!  (läs viktigt: jag skoja bara!)

Nu får ni berätta!




Hej!
Jag vill veta en sak om min blogg. Vad är det ni fastnar för egentligen? Och skulle nått kunna bli bättre eller ni kanske vill ha mindre av något? Berätta gärna!! Det skulle vara jättebra om jag fick veta det för då kan jag göra den bättre efter era önskemål. Jag kommer ju att fortsätta skriva om det jag känner för men det kanske finns något ni skulle vilja veta, ni kanske tycker det finns för få bilder i inläggen eller så tycker ni kanske bara om min blogg som den är? Tack på förhand  /    Modeflickans

jag känner mig såhär just nu...




... ja väldigt mycket bus i kroppen!


Klick klack



svarta nyårs skor från forever twentyone.



Lalalala vad snygga! Ganska vanliga men less is more eller hur? Gillar att det är lite klumpigt tjockt där fram. Ser lite ut som ett par från Topshop för just det lite tjocka eller vad tycker ni?  pusspuss

Fly high little bird...



Foton tagna av mig.

ACTION IN THE GARDEN !

FROST .





Sagt är sagt så här får ni !

Fråga på people!

Nyss var jag ute och försökte fota ängen som var helt vit av frost men jag hade otur och solen försvann väldigt fort så det blev inga jättebra foton precis. Men några foton blev det och dom var väll helt okej. Ni ska få se dom senare när jag laddat över dom. Men jag tänkte börja med en frågestund igen. Fast den här gången är det lite annorlunda. Ni får fråga på så mycket ni vill hela Söndagen tills ni tröttnar. Klockan 21.00 säger jag stopp och då får ni inte fråga mera. Det blir väll bra sådär före skolan och så? Det var någon som frågade om jag inte kunde ha en frågestund igen snart och då tänkte jag att då kan vi lika gärna göra såhär! Så fråga på!! Jag startar frågestunden...

NUUUU... FRÅGA PÅ GOTT FOLK!



design

1.
2.
3.

eller nån annan, hjälp tack!

Tralala .



Va hon är fin min kära lilla vovvi. Va hon är söt min kära lilla voff. Hon säger ingenting min kära lilla vovvi. Men det är dig jag gillar mest! Jag älskar dig Elsa. Forever and ever... ♥


LITE BLOGGTIPS KANSKE NI BLIR GLADA AV?


LISAPLACE
Alltså shit! Jag får inte nog av Lisa!! Hon är ju helt underbart söt och bra och det mest fantastiska är att hon bara är 14 bast! Hon har redan blivit plåtad flera gånger (avis heter jag), varit med i VOUGE Korea, gjort ett väldigt bra intryck i bloggvärlden (gud, jag älskar henne!), hon har blivit omtalad i fler bloggar än vad jag någonsin skulle vara och sist men inte minst så har hon ju sitt största fan också, mihi och det är ju svårt att lista ut vem det är! Jag är helt svag för en tjej som är helt vanlig flicka som bor i Malmö.. ganska konstigt kan tyckas men oj vad hon är bra den där Lisa!  


Lite mera av LISA... hon är ju för fin!



AMANDA BERG
Har följt hennes blogg väldigt länge nu och jag måste säga att hon har blivit lite tråkig i längden. Men jag gillar henne i alla fall... jag gillar henne mycket. Amanda är ju också lite lik Pippi Långstrump.. precis som Filippa här under. Inlägget hon skrev som handlade om när hon åkte till Istanbul var väldigt intressant. Man fick se precis hur det går till när man gör ett par jeans. Fina blev dom också... jag vill också göra ett par egna jeans som man är helt själv om att ha! Amanda är i alla fall helt klart värd ett försök. Så titta in på hennes sida, hon är väldigt bra hon.




GILLOFILIPPA
Känner ni igen henne? Inte? Jo.. såklart att det är Pippi Långstrump!  Nej då.. skämt åsido men hon liknar ju henne lite. Det kan ni faktiskt hålla med om.. fräknarna är identiska! Ni borde verkligen gå in på hennes blogg och läsa och titta på bilderna. Hennes blogg är värd varje minut av erat besök. Hennes mops är ju väldigt väldigt söt den med. Mopsar har en väldigt speciell uppsyn. Ser lite ut som att dom tänker: Vad stirrar du på? Ähh, jag bryr mig inte om dig, talk to the paw! Nu gled jag in lite på sidospår om mopsar.. men hörrni check it out!




FASHIONFLASH

Coolish säger jag bara! Den här tjejen rockar ju fett och dessutom så har hon en riktig gulgruva till garderob hon. Karoline tror jag hon heter. Brukade följa hennes blogg mer före hon bytte från blogg till pause. Men det händer  ju väldigt ofta att jag kikar in där lite granna. Hon är ju trots all coolish-Karoline!! Och hon är ju ganska snygg också, eller vad tycker ni? Smak för mode har hon också.. den där Karoline!


KARNAH
Man blir glad av hennes texter och bara man ser på henne blir man glad inombord, hon är ju väldigt söt. Kanske uppdaterar hon liiite för sällan men vem gör inte det nu när det är lov och jul? Jag gillar hennes bilder starkt och jag tyckte så synd om henne när hennes pojkvän gjorde slut! Fin tjej den där Karnah, jag tror att hon stavas med ett a och inte två? Jag har ett svagt minne av att hon sa det nån gång..



Till sist... mina två favvisar till bloggerskor!




GOD KVÄLL!!

kan någon där ute help me?


kan någon hjälpa mig att sätta in den här som min header och få den som full storlek? den är gjord i photoshop 7.0 elements och när jag testade att sätta in den blev den bara som en liten fyrkant på ena sidan av headern. kan nån snäll person hjälpa mig att fixa den i normal storlek så att den täcker HELA min header och inte bara en liten del av den som min bild gör nu. please, can somebody help me with that? ni kan få göra vad ni vill med den.. bara den sätts in! hehe, pussa!   (svengelska rubrik.. ja vet)

jag vill ha boken!


Vid signeringen av deras nya bok Influence.

Hej!
Vill inte ni också ha dessa böcker? Jag vill jättegärna få läsa lite mer om MK och Ashley's vardag. Jag har läst att det finns massa bilder där i som aldrig har visats ofentligt förut. Och deras intervjuer med Lagerfeldt och så. Verkar ju jätteroligt! Mary Kate och Ashley är riktiga stilikoner. Titta bara på dom på bilden!! Skorna, håret, kläderna... JÄTTESNYGGA! Men nu ska jag gå och duscha, jag känner mig ungefär som sen illaluktande svamp med fettigt hår haha. Kisses to you all !

tjoho, tjubidoom.


ska jag ha den här som header?     (haha head-banger i mamma mia!)


tänkte ändra lite i bloggen..

..och jag undrar om ni har några förslag?

ÖRN




HEJ!
Jag tittar på mamma mia - the movie och sjunger med lite här och var.. grannarna hör nog oss sitta hela natten för kul är det! Gårdagen var riktigt lyckad, jag ska visa er bilder imorgon på klänningen och datorn måste ni ju se såklart!! Jag är inte så frisk.. jag snorar och håller på. Ögonen känns mest som två brinnande klot och jag fryser och svettas lite emellanåt. Inte kul det där mer förkylningar hörrni.. men på Måndag hoppas jag att jag hunnit piggna till för då blir det shopping! Jag hoppas att jag hittar nått roligt, kanske nya klackisar till fotsingarna? Eller en ny väska, Kenzas väska ser ju inte så ful ut.. den där svarta kuvertväskan med dragkedjor!  Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och titta lite på bröllopsfixaren.. myspys!                                                              

Pussa på er♥


HEY SANTA !

NU ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS.. BLA BLA BLA !


Hej allihopa!

Nu är paketöppningen klar och jag är mer än nöjdnöjd!
Pussa!    (KAN INTE UPPDATERA NU.. JAG SKA SE "THE HOLIDAY" MED FAMILJEN NU, SEE YA!)

dan före dopparedan.


BILD FRÅN THAILAND (♥)

Kisses, skriver mera snart. KOMMER REDIGERADE BILDER DÅ ; D

DROP DEAD BLONDE.






SNYGGA?
YOU BET THEY ARE !

ME LOVE THAILAND .






THAILAND ♥

TJÄNA PENGAR SUPERLÄTT (!!)


EMMY har tipsat om en sida där man kan tjäna pengar på sin blogg! Och jag tyckte det verkade hemskt smart så jag kikade på det lite närmare. Och sagt som sagt så verkar det skiiiiitalätt! För varje person som blir medlem via din länk får du 5 kronor som sparas i din "skattkista" på hemsidan. Jag har redan tjänat grova pengar (skämt åsido, 28 SPÄNN) ! Men kom igen.. bli medlem via hennes länk på hennes blogg. Ni får ha det jättemysigt pluttisar!

PUSSA!

LIKE WOW.








CLICK IT.

HELLO JESSICA



PHOTO .


snälla..

href="http://www.gratisgen.se/ref/100853" title="Gratis Saker"><img src="http://www.gratisgen.se/images/content/se/knapp.gif" alt="Gratis" title="Gratis Saker" /></a>

GRATISGEN.

http://www.gratisgen.se/

Bli medlem via min länk eller gå in på deras sida!
<a href="http://www.gratisgen.se/ref/100853">Gratis Saker</a>


prutt på rubriker liksom.






DOT.


paw.


elsas gosiga tass.


tjo.

fönster

kan ni lista ut vilka dessa nissar är?


A beautiful toast. fashiontoast.


Jag tror att ni vet vem denna sköningen är.

Tjuuuu !
Idag har jag stått och väntat på snön. Men vad jag vet så har det fortfarande inte börjat snöa ännu. Bajs också. Vad gör ni då? Jag tittar in lite då och då på den där tshirten. Ni vet den med en inzoomad Marykate Olsen med stoooora läppar. Den är fin, väldigt fin till och med. Men nu ska vi inte dregla över nått. Den kanske ligger i ett paket till mig på Onsdag? Fint inslagen i inslagspapper. Men men.. inte hoppas i förväg. Men ni får simma lugnt ! 

Kisses♥ 

Black


so damn hot från ACNE .

Jag vill ha dom dära svarta till vänster.
Vill ni ligga under granen i år?


RUN.


VOUGE, EMMA WARD

Fin kallas denna flicka.

hur gör man?

Kändisbilder och skvaller 

vet någon hur man gör för att lägga in klocka och så i sin menyrad?
jag behöver hjälp, skulle bliså jättetacksam !

stå på händer.. typ


lalala smile.


favorit i repris.

Ja det var ju en ganska sen dagens.
Men alltid bättre en aldrig eller hur man säger.
Slarvig knut på huvet
Tshirt med puffiga ärmar - HM
Nitskärp - http://ellos.se
Gråmelerad kjol - JC
Tights - Bikbok ( dom jag snacka om )
Svarta snörskor med klack - Nilsons



SÅ ! pussa..

utkast, blabla





Marykate .

skrattanfall


Vi har ett fint luciatåg hemma.
 

En väligt trött liten buse..


Den är ju ruskigt snygg! Klicka hem.. Klicka hem.. Klicka hem.. åh.


Skarp.







Goodnight everybody!

redigerad


potoshopad.

Kisses!

ahahaha.

TJO !

Stilikon? Ja du... det är många med personlig stil som jag smälter lite extra mycket för. Men Daisy Lowe, Mandy Moore, Kate Moss och Nicole Richie har ju fin stil! Färg? Jag gillar dom enkla och vanliga som svart, vit och grå väldigt mycket men röd kan ju vara väldigt fint! Fota eller bli fotad ( om jag förstod frågan rätt )? Jag tycker det är väldigt kul att röra sig framför kameran och att bli fotograferad men jag väljer nog ändå att stå bakom kameran. Bada eller sola? Det är en väldigt lätt fråga för mig. Det är ju mysigt att ligga på en varm handduk med en mysig bok och ett glas kall dryck men simma och vara under vattnet är ju underbart! Om du skulle få vara en kändis för en dag, vem skulle du då välja att vara? Hmm. Svår fråga det där.. men jag vet faktiskt inte. Blogg? I really like Emmanygren.se and mysigt on devote ! Vad tycker du om Kenza, Blondinbella och Mini? Jag läser faktiskt inte någon av deras bloggar om jag ska vara ärlig. Men Kenza verkar ju vara en go tjej med bda fötterna på jorden. Blondinbella tycker jag verkar vara lite falsk, likaså Kissie. Men det är ju bra att det går bra för Bella! Söta Mini ( Caroline Lund ) har jag kikat in hos några gånger och hon skriver väll ganska trevligt men ingenting som jag riktigt fastnat för. Franska eller spanska? Jag läser Franska i skolan och det är ju väldigt vackert men Spanska är coolt. Jag väljer nog båda! Pojkvän? Ja det har jag men jag låter bli att visa honom här i bloggen. Affär? Klädesaffärer finns det många av men jag gillar bland annat Monki, H&M, Weekday, Bikbok och sånna i den stilen. Jag giller dom flesta! TV eller dator? På datorn kan jag ju skriva här på bloggen men på TV:n kan jag kika på mysiga filmer och roliga tv-serier och sånna trevliga grejjer. Jag väljer helt klart TV:n! Mobiltelefon? Jag har en rosa Sony ericsson som jag har haft i två år nu tror jag ! Glass? Jag älskar Ben& jerry's som alla anda bloggerskor verkar göra men haha vi bloggerskor är ganska lika på många sett.. right? Och citronsorbet är en klassiker! Vad tycker du om H&M, Lindex och KappAhl ?  I like!


Hoppas att ni fick dom svaren ni ville ha!

PUSSA!


honeyhoney.


inte så bra bild men syftet är lilla parveln.


PUSSA ♥

FREDAAAAAG, JIPPIE !







IT'S FRIDAAY GUYS AND I'M REALLY HAPPY !

snällatomtefar.

http://www.youtube.com/watch?v=Y4-3Znrbh6c


IWANT IT.




VEM VILL INTE LIKSOM ?

mood: trött



asphalt VS cranberry






HJÄLP.. BESLUTSÅNGEST !


vacker ,


varning för nackvärk ?


tvättkorg .


typ sladdar .


skratt är bra tycker VQ .


fina du .


jag har nya tights som liknar jeans, supersmart tycker jag !   149 silvermynt på BikBok .

Puss !




shorry.

förlåt för den dåliga uppdateringen, bättring !

jag vill ha ..



.. lisaplace skor !

Pussa!

oh, happy nails.



ANDRA NEWS.

fina naglar, huh ?

news news.



Hejsan !
Idag tänkte jag börja med en ny kategori .
NEWS.

Första NEWS.
Madonna är Louis Vuittons nya ansikte utåt.
Och vet ni vad hon får för det ?
Jo, hela 78 MILJONER DOLLAR , närmare 650 MILJONER SVENSKA KRONOR !
Det kan rädda flera miljoner barns liv i t.e.x Afrika, helt sjukt att dom ger det till henne bara för att hon blir fotograferad för ett känt märke!? Inget vi kan göra så det är väll bara att gilla läget ..

Tycker ni att jag idén om kategorin är bra ?
Puss♥

missamerica.


fixad bild.

damer och herrar, nu har jag gått och skaffat photoshop !

vill hon ha mina känslor ?


tagen med mobil .



puss ungar !







besatt av guitarhero,

Sant som rubriken säger.
Guitarhero World tour har kommit i butikerna och det ryktas om att det är freakin good !
Men 2000 för ett spel som man kanske inte använder så jätteofta är liiiite överdrivet, men jag ska tvinga min vän Vikky att hon ska önska sig ett och sen ska jag sno det lite ibland. Men jag har inte tid att skriva mer, puss gullungar !

jagälskardigmestivärlden.


Jag hoppas du förstår att du är min ögonklimp och mitt lyckopiller !♥


Godmorgon världen !

bra.


nu startar jag den andra frågestunden !



START !

ditten och datten .

vilken var finast ?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.

PUSS PÅ ER , tjenixen !