FRUKOST LUNCH MIDDAG.



Idag har det varit en sån här magisk och vacker dag ni vet. Jag har spelat "gris" i trädgården med mamma och min syster och jag förlorade när vi började med att man skulle fånga med en hand. Jag gav upp tillslut haha! Men då satte jag mig på en filt på gräset bredvid dom och läste i boken "Tillsammans". Ni borde verkligen läsa den!Rekommenderas stort av mig, så läs den! Senare ska jag börja på "Tornrummets hemlighet" som jag köpte igår. Mys! Ikväll så blir det bara allmänt mysigt med familjen, funderar på att ta en liten premiärtur med båten faktiskt! Jag älskar att få styra själv och känna vinden strama i ansiktet. Sommarnostalgi! Och Petronella kommer troligen ut i helgen och då ska vi hoppa studsmatta, sola, bada, busa, promenera, äta grillat och godis, dricka coca cola i glasflaska, ha det bäst och sova på studsmattan såklart! (Kan erkänna att det känns lite motigt med tanke på alla myggor och monstren som smyger omkring om nätterna och sover där under haha!) Har hittat en riktigt mysig blogg med riktigt fina bilder för någon vecka sedan: Naannah! Läs den med! Puss.

ANOTHER SUNNY DAY HAS COME AND GONE AWAY.

Hej! Jag har haft det sjukt bra med P idag, trots lite strul för henne osv. Stackarn! Och en sak är säker: vi har så äcklig och konstig humor att det faktiskt inte är så konstigt att ingen vill vara med oss. Ha ( Läs: ironi)! Jag kom hem med ett x antal större garderob och en tunn plånka. Men dock så värt det! Bilder kommer. Sommaren närmar sig sitt slut (typ) men för varje dag som går fattar jag mer ocfh mer att det ÄR sommar. Lite omvänt. När alla jordbor går i vinterjackor och Uggs går jag i kortshorts och tunna linnen! MAHA. Ni vill se mer bilder tydligen, och er önskan är min lag snyggon:

 
Påsar! Finns lite till som inte syns på bilden. Det som inte syns ligger i några av påsarna! AAAH. Glädjerus!

Ja ni: jag blev gaaalen på att det blåste så att mitt nytvättade hår blev klibbigt av mina läppar (syrran tog på läppglans!). Checka in min alienhand.

Köpt: skor vagabond, shorts american apparel, necessär monki, stor ring indiska, kofta med fransar gina tricot, halsband h&m, batiksjal gina tricot! Inte på bilden: bok akademibokhandeln. ALLT FÖR 800 KR! 

ÅKER NU VA!

Fräsch ny design har bloggen gått och blivit pimpad av bästa Maie!!! Lägger in länken snart ha ha! Förövrigt åker jag och dad in till stan nu väldigt snart. Så inga bilder ikväll inte.


PUTTE&PIA&PATRIK

Imorgon ska jag till stan. Lillfisen Petronella är mitt sällskap och som jag saknat henne. Tokigt!
Den här SKA jag köpa, jag ska jag ska jag ska! Lånad av Karoline (som förövrigt har bästa bloggen! Checka.)

Finfina bilder är sånt man helt enkelt får bjuda på. Sånna smällar man får ta för er!

Puss!

p.s. bilder från resan senare!
 
LATER.

WE WILL ROCK YOU




Saknade människor! Bildbomb kommer. Imorgon eller idag? Välj ni ha ha!


AUTO.

Tja. Jag är övertrött, utmattad, slö och har ont i benen men är sjukt glad! En kort sammanfattning: jag har åkt rumprace i snö ett tusen trehundra meter över havet, träffat Leif som är en ren (enligt beskrivning: sällskaplig men associal. Eh?), badat i en tjärn och bara njutit av att vara i fjällen och vandra som har varit en obeskrivbar upplevelse! Gör det, åk hit... vandra på! Och jag har ungefär 777.000 beundrare - bromsar - och det är inte så uppskattat ska ni veta. Men jag kan tydligen göra två saker samtidigt i alla fall, vandra OCH vifta bort bromsar på samma gång. Det ni! Och jag räddade en fluga från ett hemskt öde också! Stackarn var nära på att drunkna men stålkvinnan sträckte ut sitt långa finger och så kröp han upp och liftade till stranden. Åh, vilken insats! Men jag har väl trampat på ett.. äh stort antal fler små stackare tyvärr. Sorry sorry! Nej nu tror jag allt att jag börjar inbilla mig saker, bäst att dra sig mot sängen! PUUSSS BABES. Bilder kommer när jag vaknat om tre veckor. Ha! Skämtare där.

SNÖ?

Mannar! Jag sitter på hotellrummet, proppmätt av våfflor och ska snart sticka ut och vandra då! Kul kul! Mamma och pappa är där nere och skaffar oss nått lunchpaket i fall vi olyckligt nog skulle tappa bort oss nånstans i fjällen ha ha. Nä det är bara nån vanlig lunch. Och muffins! Igår var det mulet, idag... mulet. Jag ska ge järnet ändå! Kameran åkte upp ur väskan direkt när vi klev ut ur bilen och sen - KLICK KLICK! Tänk er, vi har semester och kameran sliter som en bonde typ? Orättvist! Ja ja, päronen kommer snart. Bäst att sätta på sig klackarna och festblåsan dårå!!! Njaa, skämtare där! Och om ni undrar... klätterväggen öppnar fem/ alltså partytime! PUUUUUUUUSSS.

I MISS U PETRONELLA


Hej sötungar! Vi har precis satt oss i bilen och vi har nu 6 timmar lång bilresa framför oss. Wihoo! Men nu ska jag inte skriva så långt (har lätt att bli illamående nämligen... tyvärr!) så ni får ha en underbar helg och så! Pössi rösti.

HEJDÅ.



Imorgon sticker jag mot Fjällen och jag kommer hem på antingen Måndag- fast snarare Tisdag. Jag kommer sakna er! Ta nu hand om er ordentligt och bered er på många många bilder och nya saker när jag kommer hem! (Kommer förmodligen beställa hem nått par skor,lite kläder och smycken imorgon bitti så kommer jag få det när jag kommer hem! Gillas. Puss!

KLING OCH KLANG.



Vill ha: armband som liknar Karolines! 




Måste ha: Skorna högst upp till vänster! Från dinsko såklart.



Måste ha: Ett (hellre ett helt gäng!) korshalsband. Som Karoline igen då.



Vill ha: Sköldpaddamönstrade runda brillor. Sjukt snygga!



Ringarna !!!

kärlek till er

BOM BOM POW



Jag...kan...inte...riktigt...låta...bli...den...här...gången. Ni ska få se en sak!

O M G.

Tjaa! Måste bara varna er innan ni läser. VARNING FÖR SUPERLÅNGT INLÄGG. Så... nu kan ni inte skylla på mig att jag inte varnade er, om ni får fyrkantiga ögon och börjar hyperandas av all text! 

Okej nog nu, tänkte i alla fall ge er lite information: På Onsdag åker jag och familjen bil till fjällen (!!!) och kommer tillbaks antingen den 20-21 Juli. Ska bli riktigt mysigt att både åka dit och vara där. För i vår familj blir det alltid väldigt väldigt mysiga bilturer tillsammans. Sjunger, käkar godis, dricker cola, leker flest-bokstäver-vinner (man får välja en bokstav och så letar man på bilar efter sin bokstav och den som kommer först till antalet 20 vinner) *måste   hämta   andan*. Och mycket mer! Jag har garanterat världens härligaste och goaste familj. 

Tillbax till fjällen: det finns b.l.a Nordens största inomhusklättervägg i natursten där också! Gissa om jag ska klättra högst? Jag har ganska höga förväntningar på utsikten också kan jag lova! Jag är säker på att jag inte blir besviken. Tvärtom. Kameran hänkar såklart och var beredda på mycket bilder när jag kommer hem! Sen får vi se vad som händer helt enkelt. Kanske att Charlotte sticker hit, till landet, efter det. Vi får se! Och såklart kommer jag att sakna er. Men ni blir inte av med mig riiiktigt ännu nej! Tre dagar kvar innan dess så det kommer uppdateras mera innan jag sticker till fjälleeeen! Synd bara att man inte kan förprogrammera inlägg på blogg.se, det är en av anledningarna till att jag funderade på att flytta till Devote, så nu vet ni! Medans jag är borta får ni mer än gärna svara på en fråga! Rätta svaret får ni när jag är hemma igen. 

Annan information: Det är sommar! Jag är ledig, jag äter smultron varje dag, solen skiner (okej, förut men den kommer säkert snart igen! Hoppas.) och jag har världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa tillvaro. Livet leker och jag njuter fullt ut! Puss.

 
Elsa i full fart med leksaken på lite fel ställe. Söt!
Någon random.



Och tillslut... vad tror ni: Kommer jag att våga klättra inomhusväggen?  

DEL1- BILDER PÅ MIG FRÅN FOTOSTUND MED SYRRAN.





DEL1.

Var snälla nu snyggon. Lova det!

ELLE.


Nya från Intersport - till gympan, promenader och framför allt till Fjällen (Tisdag då smäller det!!)

Jag fick nyss reda på en riktigt rolig sak av mammi och pappi. Tack Farmor säger jag bara!♥


FRÅGOR

Kom igen, frågor!

p.s. jag har fotat med syrran idag och jag ska visa mina nya skor också! Vill ni se?

FRÅGESPORTEN.



FRÅGA OM ABSOLUT ALLT nu! pöss.

Imorrn kommer även en dagens, ett speciellt bildinlägg och lite shoppingtips! Låter det bra? Hur mår ni snyggon också då?

PS I LOVE YOU



Ja jag älskar min hund! Hon ligger bredvid mig och smackar och tar ut den skära rosa tungan. Gullig. Puss!

Vill ni ha frågestund snart igen eller är det någon som ens läser min blogg? 

ONÖDIGT EGENTLIGEN MEN.



Det
här
vill
jag
härma
rakt
av.
Punkt.

EGON.

Fint namn.

INZOOM.








macrobilder + en impuls bild på mig då!

HUGE.


mummaglass!

landet är vackert.

stora smultron är inte - tur nog - ovanligt att hitta på landet.

och så en dagens!

'
åhlens leggings bikbok never denim shorts converse hoodie american apparel transparent sak hm trend sale(!)' 

DUBBLETRUBBLE.



Photoshop funkade inte. Glad man blir. Håller på med Photofiltre istället men jag fattar zero.


YOU DONT KNOW WHAT YOU GOT UNTIL YOU MISSING IT ALOT.

YOO. Idag har jag sammanlagt: haft gäster, ätit världens mest mumm(iga) tårta, kört radiostyrd båt, hunnit tjura i en halvtimme så att mungiporna fastnat mer ner än upp, drömt om skor... och ätit kyckling. Bra? yesbox. Nu sitter jag i en exklusiv outfit: morgonrock a la fashion! & yeay vad jag mår bra! sommarlyckligsolfamiljmatdrickafamiljsnoozebränna. Jag känner mig som en stor tuggummiubbla som snart kommer att spricka av ren lycka. Jag misstänker att ni känner exakt likadant! Ni får ha en otroligt god (av mat och godis då!) fortsatt Tisdagskväll dudes! Jag återkommer om en halvtimme. Förhoppningsvid med Photoshop också. Se där! En bit tårta kvar - bäst att gå då innan matvraket vaknar. Alltså Elsa ha ha! Byeeee. 

      

SWEETDREAMS.


Tjaa. Det ser ut som att jag har håret klippt till axlarna med lite hårtestar som är nån centimeter längre men nej det vet ni ju att jag inte har! Och så hade jag (självklart) berättat det då för er. Jag börjar få fem(!!) meter långt trollhår nu. Se där va! Internskämt dock ha ha! Men visst skulle det vara ganska roligt att se? N o o o t. Puss !

HAR NU ÖVERLADDNINGSSLADDEN, BILDER I KVÄLL HOPPAS! 




JAG HAR HITTAT DEN.

Jag vill klicka hem godbit (ar?) från american apparel och vagabond. Syrran spelar nån musikskit, dunka dunka eller något. Jag fattar inte riktigt vad jag skriver nu. Tog ett tag att sova igår i den här värmen...därför sluddret. Slutade med lakan utan täcke i, fläktar x2 och mycket (och då menar jag MYCKET!!!) dricka, var tionde minut? Men dude, nu ska jag äta fisk. Lax. Mumma! puss puss puss puss
 

A4 papper.


Min grymt coola vackra hund.


Nanmlös


Snygg bild. Håret hänger vackert utanför pannbandet.

Tjaa. Ompfh, varmt som i Sahara eller så! Vad har ni för er denna fuktiga kväll mannar? Jag saknar era kommenterer höreni! Och jag har insett en sak också: när ni kommenterar gör ni det med kärlek! Dom flesta av er i alla fall. Det gillas! Själv då? Slöar bredvid min hund, Elsa, som bokstavligen ligger på hela mig och buffar till mig i bland i ansiktet. Thanks! Nej men jag älskar dig min lilla Mukelele (mitt nya ord för förbjudet söt på typ... finska?). Läser bloggar, äter - snart - på en Piggelin. Ni kanske sover just nu kom jag på! Bäst att inte snacka med sig själv då va och istället ta tag i att hämta den där goa gröna glassen som väntar på mig där nere. B y eeeeee ba.

SUMMERLOVE.

Hej! Jag älskar att skriva och fixa & trixa med min blogg, men jag vill bara att ni ska ha en sak klar för er så att ni inte blir besviken på innehållet i bloggen ibland: Jag kommer inte uppdatera sådär 6-7 gånger per dag, eftersom att inte inläggen skulle bli fantastiska . Det hade jag gärna kunnat och velat men det krävs lite tanke bakom sådana inlägg. Visst, jag kanske skulle få många mer besökare men tro mig... det är inte värt det. Jag skulle tröttna på att skriva så många intressanta inlägg per dag. Och då blir det sämre uppdatering efter ett tag. Jag lovar er det. Kanske om någon månad när sommaren är slut. Då kanske jag börjar komma igång på riktigt igen. Hoppas att ni förstår det här och inte blir för besvikna nu okej? I love you all.



Maja diggar bloggen (!!!) mycket. Och hon som aldrig vill ställa upp på en enda bild. Liksom vad händer syrran höhö?

Jag - Maja kom , jag vill ta ett foto på dig. Det är så fint ljus just nu.
Maja - Men neje. (nått i den stilen sa hon)
Jag - Snälla!?
Maja - Okej , men bara en! (det var mycket viktigt att jag bara fick ta en enda bild)
Jag - Tack , ställ dig här. (visar var)
Maja - Okej...
Jag tar ett kort och kikar på hur det blev. Tycker det blev liiite för ljust och frågar om jag får ta en till.
Maja - Nej , du fick bara ta ett. (Går iväg till datorn igen typ)
Jag - Generöst!


FET?

Följ min blogg med bloglovin


I know you want it... grr. Höhö!


FOTOGALEN.

Säg mig... vad tycker ni om den nya designen? Jag håller precis på att lära mig just nu med Dreamweaver och allt det där men snart ska ni få se på RIKTIG design. Den ska bli grym! Puss.