WE ARE THE WORLD

 


Världens grymmaste låt just nu enligt mig! MJ äger!!

PÖSS.

  • Hej hej!
  • 30 grader i skuggan... igen.
  • Vi har Frida här och nu ska vi äta Piggelin och gå ner och bada!
  • Puss.

ÄLVA



Det här är att bjuda på sig till 110 procent! Ful Ful Ful. Det jag ville visa var min väääldigt fina (host) sminkning Clara och Isabelle gjorde på mig för några månader sedan. Snygg va? Trodde dom gjorde värsta värsta proffs sminkningen men icke! Dom hade bara hållt masken hela tiden och låtit bli att skratta. Lätt var det att få bort också... men jag älskar er ändå såklart!!!

14:32

Klockan är snart lite över halv 3 och jag har mest bara varit inne. Eller... jag har bara varit inne. 30 plusgrader i skuggan. Och jag svettas som en Islandbo med Canada Goose jacka x2 på sig inomhus. Varmt som i öknen, typ! För övrigt dricker jag vatten och leker med kameran. Lättroad? JA. Förslag på header behöver jag också mannar! Och annat då? Hm... jag har varit ute i solen och fått huvudvärk av värmeslag. Jag har badat tre gånger igår och i kväll ska jag bada 10 gånger (!!!) och simma under ytan. Åh, jag njuter för fulla muggar! Till lunch serveras det ugsnbaguetter med salami och brie. Mumma! Och vem gillar inte iskall apelsinjuice i plastglas?! Jag gör! Jag kunde skriva såhääär mycket mer men det går liksom inte att tänka klart riktigt i den här värmen. Men det gör inget! Det är sommar och jag har lov lov lov i två månader till! Pöss.
p.s. ni suger på att kommentera. hallå vad händer?
       

DET HÄR ÄR GUSTAV



Gurregurka har humor som få, alltså han får vem som helst att skratta! Hej om du ser det här Gurra!

MYHEARTBEATSFORYOU


cooling.jpg

Damer och herrar! Låt mig presentera min bästa vän... Clara! Jag älskar dig vännen. Ser ni hur fantastiskt fin hon är!!?

STARFALL


Fantastiska Lina Scheynius ger ut en bok till. Bläddra i den här. (filmen)

DEL2.

Mönstrade eller enfärgade strumpor?: Enfärgade. 
Om du skulle åka till en öde ö vad skulle du ha med dig? Högst 3 saker. Haha kram: Familjen, mat, flygplan? Ha ha! 
Vad har du gjort i sommar och är du glad?: Mycket! Jag är gladare än den gladaste personen på jordens gladaste plats!
Var har du köpt dina klackskor? Med speciell design?: Om det är dom jag tror att du menar är dom köpta på Din sko i vintras. Dom finns (tyvärr) inte kvar på hemsidan och i butikerna men leta på Tradera!
Har du något från american apparel?: En hoodie och en jumpsuit jag fick i födelsedagspresent. Tack mamma och pappa åter igen!
Var har du köpt din hoodie? Du vet den gråa!: american apparel!
Ska du resa i år? Vi ska inte åka långt men i sommar ska min familj bila till fjällen och göra en fjällvandring "light"! Längtar!
Säg en sak som INGEN vet om dig!: Men då är det ju någon som vet det!
Vilken kamera använder du?: Nikon D300! 12,5 megapixlar och den är helt kanonbra!
Vilket objektiv har du till din kamera?: Kitobjektivet, ett macro och ett teleobjektiv. Vill ha ett Nikon nikkor AF 50mm f/1,4g!
Hur lång är du och hur mycket väger du?: Hur mycket jag väger håller jag för mig själv (är det så intressant egentligen?) och jag är ungefär 1.56 lång! Önskar jag vore minst 1.62 men det kommer!
Vad skulle du välja att äta för resten av ditt liv: Kött, kyckling eller fisk?: Kött! Mmm.
Favoritpizza alltid?: Vezuvio eller Hawaii.
Vilken väljer du? Nikon D40X eller Nikon D60?: Nikon D40X! Vet inte varför jag gillar den mer.
I vilka länder har du varit i?: ... Spanien (Mallorca x2, Fuerteventura och Barcelona), Thailand, Oman, Italien (Rom), Frankrike (Paris)!
Gillar du Takida?: Nej tack.
Favoritglass?: Jag gillar så himla många men Twister och Piggelin är favoriter på sommaren!
Om snorkråkor hade varit något man åt (och det var gott), hade du valt saltade eller smaksatta?: Bra fantasi ha ha! Får kväljningar bara jag ser det framför mig: Snorkråkor på burk? Nej usch.
Dricker du mjölk?: Alltid!
Hur många hål har du i öronen?: 2! Ett på varje örsnibb.
Vad var det första du skulle göra om du fick vara kille för en dag?: Kissa?
Döv eller blind? Du måste välja!: Döv! Hemskt att aldrig se världen med egna ögon ju.
Vilken skostorlek har du?: 38 ibland 39.
Hur fixar du dina bilder och vilket är din favoriteffekt?: Photofiltre och Picasa är jätte bra! Fixa med skärpan och kontrasten brukar jag göra... ibland.


Då var Del2 och sista delen för den här gången avklarad. Dags att sätta sig utomhus med en bok nu va? 

    

HEARTBEATBETA

 

242bktt_40049948.gif


THRILLER


R.I.P Michael Jackson! 1958-2009 ♥

JAG ÄTER NEDFRYST CAESARSALLAD FRÅN MCDONALDS OCH DET ÄR GOTT

Jag har varit borta hos en kompis i nu tre dagar och har mest fått solsting av all sol och bad. Great! Och Tack mannar för all respons jag får för alla bilder och allting... ni är bäst! Ni ska sol(haha)klart få bilder men nu håller ögonlocken på att ramla ner av trötthet. Men jag hoppas ni mår kanon ungar! Puss. 


DEL1.

Hej! Hej hej! Händer det något kul i sommar för din del? Åh ja! Vilket väder är det i Stockholm idag? Tidigare idag var det strålande sol och runt tjugo grader. Och nu... molnigt och kallt. Vilka färger väljer du på nagellack i sommar? Havsblå och vitt! Alltid kul med nytt ibland. Hur gör du för att få så friskt långt hår? Tack! Ingenting tyvärr. Önskade jag hade mer tid med att experimentera med det men jag hinner aldrig på morgonarna. Synd! Men ska försöka framöver! Har du nått mellannamn? Maria. Var hittar du dina skor?  Din sko och Vagabond... inget märkvärdigt här! Vika eller skrynkla toalettpapper? Skrynkla! Har du pojkvän? Nä! Vad väljer du: ha tre meter långt hår under armarna eller behöva gå på toaletten och skita varje minut? Shit! Svårt asså... väljer nog håret! Det finns ju rakhyvlar? Vad är det konstigaste du har gjort i hela ditt liv? Oj, jag vet inte! Jag återkommer när jag vet. Vad är det pinsammaste du har gjort? Frågat om hjälp i en affär och det visar sig att personen i fråga är kund själv. He he. EN sak du aldrig skulle kunna leva utan! Du får bara välja en sak. Familjen. Mat och vatten är en självklarhet! Favoritlukt på body shops bodybutter? Har ingen sån. Men jag gillar hallon! Och mandarin. Vad är din sämsta raggreplik? Ha ha! Har ingen. Men den här är bra kul: Gjorde det ont när du föll... från himlen? Du måste ju vara en ängel! Kan se någon säga det framför mig. Garv! Springa naken hela Drottninggatan eller ta en påse från Ica? Inte vet jag! Är nog mer den blyga typen. Om ni vet vad jag menar! Inte springer naken framför främmande folk... och snor? NEJ. Hatdjur? Fästingar och håriga spindlar som hoppar! Jag såg en hoppande spindel helgen! Obehagligt. Paris Hilton's My new BFF eller My super sweet sixteen? Bra underhållning! Men alltså nej... man börjar ju tröttna på dom där rikemans barnen och alla bortskämda skitungar ha ha! Det blir bara för mycket eller hur? 



Så! Då var första delen avklarad. Puss! 

2/two/två

1. Det flyter på med frågorna, älskar när ni är aktiva! Men jag vill ha mer mer mer frågor... än har jag inte sagt det magiska ordet hö hö! 2. Jag har hittat min framtida dejt... ett par shorts. Är det. Dom finns på american apparel under Interlock running short om någon sköning av er undrar. Och såklart ska jag köpa de i svart! 3. Ett förlåt... till shortsen alltså. Jag gillar inte bara dom. Mineral wash natural denim runner short it is to! 4. FRÅGA FRÅGA FRÅGA! 


Titta, titta ringarna!


MORSNING


En vecka sen

Mors! Oj oj, nu blev det knasigt. Varför döper jag ett inlägg till: Morsning! när klockan är halv sex? Anledningar: Förvirrad/trött/sjuk/knäpp eller rent utav börjar bli gammal och slutar att ha koll på klockan? Ni får svar när jag vet själv!

++++


WHEN I HAD YOU

 

Varsågoda, den som spelas mest just nu: I-rony med Sophia Somajo. Lyssna nu! Pöss.

NU HAR NI VÄRLDENS CHANS




Okej... då kör vi! Fråga alla möjliga konstiga saker... frågor om t.ex. mig/livet/musik/mat/knäppa saker/allt! Slutar när jag säger Stopp.


Update: STOPP STOPP STOPP!

KOSSA MU MU MU




Haha... inte alls hjulbent? Åh, jag har så tråkigt. Min syster har inte ens fixat sig och jag vill gå till stan... pfffjut att det går då! Fast... jag är glad ändå! Ska ändå till stan imorgon med pappa och syster. Vad sägs om en stor frågestund?

YOUR CHOISE









Bild 1. Pappas/mammas gamla MC:s Bild 2. Svampbob fyrkant Bild 3. Runda nummer ett Bild 4. Svarta klassiska Ray Ban Wayfarers (fejk) Bild 5. Mammas pilotbågar/Ray ban Bild 6. Vita klassiska Ray ban Wayfarer (fejk) Bild 7. Mina personliga favoriter (på denna bild iallafall). Runda nummer två

Okej, jag vet. Svårt val där va! Men vad tycker ni... helt ärligt nu va?

klockan är snart 12 och jag ska sova men jag fick ett såkallat bloggrus och börjar blogga nu! banangröt är gott förresten, ska äta det nu. pössssss




Bild 1. Fina syrran... säg till ba om jag ska ta bort! Bild 2. Hus. Träd. Pollen och... gräs.

DEN HÄR JACKAN/KAVAJEN ÄR FETTTT GRYM!! JAG VILL HA DEN SÅHÄÄÄR MYCKET MEN DEN ÄR TASKIGT DYR. KOMMER FRÅN A WANG OHGUD VAD JAG VILL ATT DEN SKA HÄNGA PÅ NÅGON AV MINA GALJAR IMORGON! HOPPAS ATT DEN HAMNAR PÅ REA... FÅR ÖNSKAS!


HEEEEEEEAY- THIS SEX IS ON FIRE


Gammalt jag hittade i mappen

USCH säger jag! Kings of leon - Sex on fire... för bra för att vara sant! Man kan inte låta bli att digga med. Jag sitter och dunkar i bordet, ha ha! Hoppas ni mår svejs ungar. O så ses vi ikväll igen då? Ja.. vi bestämmer det. Hörs då göll!


BLACK LABEL NEVER DENIM BIK BOK

lisaplace.devote.se


Okej... småglin, flickor, pojkar, gummor, gubbar och döingar. Det här gäller en flickas hjärta som blir krossat om inte detta (Mission imposible) uppdrag lyckas, så lyssna noga nu?! Okej: Var finns Bik Bok Never Denim Black Label jeansvästen (som ni kanske redan sett på Lisa, Karoline, Ellen) i strl XS-S? Ort?Gata?Sajt? (Sjävklart) skämtar jag med detta allvar men ni som vet något litet eller stort (var en finns möjligen, hoppas hoppas!) om detta skulle vara min prins/prinsessa! Så skriv en liten kommentar om ni vet något, ni gör stor hjälp ska ni veta. Tjosvejs!

KMKMKMKMKMKM


freshfish.se

Åh... efter sommaren får det bli (!!). Jag är inte psykiskt beredd ännu. Fast det är ju lugnt. Jag kommer ändra mig innan jag har bokat tid hos en cool frisör! Kate Moss får bli dagens coola dude. Och titta in ännu en kul filur, Karoline! (pause.se/bloggar/fashonflash) Och förresten så uttalas det : pååås punkt se

1234 o 5


Någon anonym person ville se bild på mig när jag ler med öppen mun och visar tänderna! Så här har du anonyma dude. Och nu ser jag också att mitt hår har växt vrålsnabbt sen den här bilden. För sådär fjuttigt kort hår har ju inte jag... alls! Fränt värre.

HOT HOT HOT!




Hell yeah... ha ha!!

ICECREAMYOUSCREAM




Jag diggar Scorett (Sko rätt!) höst kollektion. Jag gillar Isabel Marant inspirerade skorna men Cloë skorna också... och resten. Vad tycker ni?  


http://www.whatisrealityanyway.com/2009/06/if-i-hold-back-im-no-good-id-rather-be.html

Jag hittade lite nya bloggar jag gillar! Dom är helt klart värda att kika in så... gör det! :) :) :) :)

whatisrealityanyway.com
hanneli.lola.no
karlascloset.com
fashiontoast.com
ellenheltenkelt.devote.se
aliciapicia.blogg.se


+++


Jag har länge letat efter ett långt halsband med ett kors på. Men jag hittar inget... i-n-g-e-n-s-t-a-n-s! Panik!! Har ni förslag? Nu ska jag nog ta mig ett glas nyponsoppa med is i pojkar. Pöss 


ROLLINGONMC


Jag har fått en benhinneinflammation (eller stukning, det tror jag mer på!)  i min högra fot. Inte så värst trevligt men jag överlever! Igår kunde jag knappt sticka till toan så jag ska vila idag. Hoppas ni mår finemang! Och nu har Mathilda (youknowmathilda.devote.se) kommit tillbaka från Kreta! Så läs på .. hennes blogg är mysig! Pussar till er

Hot


Det här är Petronella. Hett hett värre. Ha ha!

JUST SO YOU KNOW...

Piknick idag med Petronella! Tjaaa.

THIS IS!





SPACE

¦ Cobra Starship - The city is a war ¦ MGMT - Kids ¦ Henok Achido feat Sophia Somaja - Pusher ¦ Boys like girls - On the top of the world ¦ Adiam Dymott - Miss you ¦ Kings of lion - Use somebody ¦ Train - Drops of jupiter ¦ Goo goo dolls - Iris ¦ Wheatus - Teenage dirtbag ¦




BAG PACK


Såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket vill jag ha den där ryggsäcken. Den hade suttit fint just nu. Från Alexander Wang 09

BJUD PÅ ER ALLA APOR DÄR UTE!


Man kan inte alltid bli vacker på bilder. Och här ser jag mer ut som en babian än en människa. Det finns nått som kallas att bjuda på sig själv! Puss

tick tack



land of milk and honey



Jag gillar't

ICH LIEBE DICH - FELSTAVAT


Oh my gosh vad sugen jag blev när jag såg den här bilden i mappen "Bloggbilder". Men jag har godisförbud. Får vänta till på Lördag och då ska jag slå på stort! Och jag har inte fattat det... det ÄR faktiskt sommarlov. Men vädret lurar mig hela tiden. Ingen sol. Bara grått och regn och skiten! Vi håller tummarna för att det blir sommar nu nu nu! Puss

BRUCIE


Jag äter frykost kvart över 12. Normalt? Nej. Gott? Ja. Youghurt med persikasmak , havrefras med jordgubbar och proviva blåbär. Mumma! På Spotify spelas Halleluja och My sweet sixteen på MTV på tv:n. Hoppas ni mår finemang! puss

LOOKINTOMYEYES

Vi gick till ett stall och hälsade på en vit häst

jag var glad som en katt när den hittat en mus

det var dimma på sjön när mamma vaknade vid halv 4
....

närbild typ på mig och grillen i bakgrunden

Viktoria var på besök och jag var glad

Elsa ligger aldrig som en hund precis... ni ser ju själva!


Var det roligt med fler bilder? :) Puss

WHEN LOVE TAKES OVER

David Guetta feat Kelly Rowland - When love takes over

Låten spelas om och om och om och om igen på Spotify. Puss bananer!

TOILETTTTES



bild 1 - mina ben
bild 2 - min tröja
= Falskt

Oh. Tänk om det hade varit så bra!

KVÄLLENMEDSTORTK

Pojkar! Igår var trevligt värre med godis, TV och flickorna. Bloggtips:

floras.blogg.se
francais.blogg.se
youknowmathilda.devote.se (hon är i Grekland just nu, ååh!)
eclaesson.blogg.se
hannamw.blogg.se
lisaplace.devote.se (hehe)
aliciawiden.blogg.se
kajis.blogg.se
funniiz.blogg.se
ladysagas.blogg.se
felicialinnea.devote.se
karnaah.devote.se
mysigt.devote.se
kenzas.se
fokis.blogg.se (rolig)
wedgeheel.blogg.se
trineswardrobe.blogg.dk (dansk)
anywho.cover.dk (dansk)
lunasupernova.blogspot.com 
emsedge.blogg.se



.




F(R)ANTASTISK


Titta H&M döläckra frans bikini! Fin.



RULLO

Så! Jag gick till affären efter promenaden med hunden. Kom därifrån med en Proviva blåbär, min favorit!! Jag velade mellan mandelbiskvier - mamma och pappa det blev inget köp - , en CHIC och konserverade mandariner, på burk. Och ni vet ju vad det blev för nått! Jag vrålälskar Proviva blåbär. 23.50 kronor katching! Usch, mitt hår är fet. Har skitigt hår så tvättning nästa. Kisskissbang



T

Hej you guys! Jag har absolut inte gjort något vettigt idag... bara slappat i princip. Oh det börjar kännas lite nu, seg som tusan. Jag vill gå ut och fota men min hund tillåter inte det. Hon ligger i soffan och slöar precis som jag... typ. Och idag hoppas jag att sladden kommer fram annars får jag vänta tills imorgon med bilder! Men näe, nu får jag rycka upp mig och gå ut med hundstackarn. Hon har inte varit ute på timmar nu! Fast hon har ju sovit så. Puss!

TRANSPARENT

Idag har varit en riktigt lång dag men med så mycket gotta saker i! Lite Saga, lite Taco Bar, lite shopping och lite mer gott. Och det bästa är att det är lov nu, i otroliga 10 veckor! Oh gud som jag ska njuta av dem här veckorna. Mer om dagen: Jag vaknade. Klädde på mig och käka frukost. Saga kom hem till mig och vi stack iväg. Vi gick och lånade lite böcker och sen åkte vi tunnelbana till Hötorget och gick ner till Kungsgatans egna Taco Bar. Där hade vi det så mysigt så! Vi pratade mycket mycket och utanför småduggade det. Mysmys. Jag tog en Nacho tallrik om någon undrar ha ha! Och vi shoppade lite sen. Också. Jag köpte en transparent lång ärmad tröja från HM, ett fjäderhalsband med lite pärlor också och ett grått mjukishårband! Puss, och bilder kommer! Måste bara hitta sladden först... puh.



Förrförrförra helgen


CLUMPY-Y-Y


jag var bara tvungen. 

Skolavslutningen avklarad!! Jag grät aldrig men inombords grät jag, sista gången vi hade vår avslutning i just den kyrkan, med hela klassen samlad. Jag hoppas att alla ni i klassen får ett underbart år 7 och att vi har en träff allihopa snart snart! Puss på er och er

SVAREN

moln

Vem av alla dina kompisar skulle du inte kunna förlora? Viktoria, Clara, Isabelle, Olivia? Favorit plagg? Skinnjackan skulle jag tro! Eller mitt nyinköpta fodral från American Apparel? Jag återkommer! Vad gillar du att göra mest på ditt landställe? Studsmattan är mitt andra hus! Favorit sajt? Urban Outfitters, American Apparel, Glitzy och Din sko är bra! Vad brukar du göra på din fritid? Sova, mat, vänner, tv, cykla är vanligt! Hur mycket får du i månadspeng? Som alla andra skulle jag säga. Har du några syskon? Yes box, en syster yster! Bloggtips? Skriv om det som intresserar dig och som du tror intresserar många andra. Mycket bilder är också kul. Tänk utanför boxen och ta ut svängarna så blir det också roligare bilder på bloggen! Och enligt mig är mode ett säkert kort! Bästa vän? Läs första frågan! Vilken skola går du i? Det tycker jag är lite för privat. Var har du fixat din design? I paint! I vilket program redigerar du dina bilder? Picasa och Photofiltre är suveräna! Något djur? En liten hund vid namn Elsa. Ditt nästa köp? Transparent tröja, mjukisshorts, cykelbyxor, levis 501or, smycken, skor!! Vad köpte du senast? Ett fodral från american apparel. Affärer du köper mest kläder ifrån? Hm, American apparel, Zara, Bik bok (på senaste tiden) och smycken brukar jag köpa från krimskrams butiker och Hm. Var får du all din inspiration ifrån? Bloggar, tidningar, bilder, människor på stan. Ja av allt nästan! Kan du inte lägga upp fler dagens outfits? Klart jag kan! Det är bara det att ingen i min familj hinner fota mina outfits, därav så få!  Varför är du så wanna be lisaplace? Ha ha! Är du kompis meed fuckyes.blogg.se? Nja, Du är vel inte helt svensk? Nej det stämmer! Hur många pojkvänner har du haft & vad heter dom? Tänker jag inte svara på! Gillar du twillight killen? Edward ja! 

Så det var alla svaren på dom frågorna jag har fått just nu! Nu ska jag gå ut you guys, puss

chicken mcnuggets

Jag åt nygrillad kyckling, fullkornsris, vitlökssås, avocado och tomater. Halleluja!
k
bortse från mitt ankface och titta på kläderna. jumpsuit AA hoodie AA knopp strump

STAIRS

skor Converse trasiga jeans Cheap Monday hoodie AA väska Ellos solglasögon köpta i Paris

GLÖM NU INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I FRÅGELÅDAN NÅGRA INLÄGG UNDER!

1 SVAR

ELsa om devote:
Buhuhu, kan du inte bestämma dig :( Jag älskar ju din blogg. Kan du inte bestämma dig för en och satsa på den??


Svar till Elsa: Hej! Jag ska inte blogga på någon annan blogg än på den här. Så var inte orolig, NU HAR JAG BESTÄMT MIG! Ha det fint, kram

FRÅGELÅDALÅDA



HEY, FRÅGESTUND YOU GUYS!

trötter


Åjeh, nu blir jag bara såå trött. Nu har jag laddat över ALLA trettiotusen (okej 3 000 men ändå!! argh..) och så funkar det inte att ladda upp någon av dom?! Det står bara: Öppna Iphoto 5 eller senare. Man ba; What!??? Jajajaja, jag ska sluta tjura ihop nu. Men jag blir så pissed of bara just nu, i en och en halv timme har jag suttit och väntat. AAAARGH 



later

Hej ! 
Idag åker jag till landet igen. Kameran följer självklart med dit! :)
Hur mår ni? Jag mår jättebra! Idag är det bara ynka 4 dagar kvar tills sommarlovet börjar för min del, härligt! Och bara en skoldag kvar för den delen. Hoppas allt flyter på bra för er, för mig leker livet för stunden. Bilder kommer ikväll, jag har laddaren på landet klanto. Så! Vi hörs senare, puss

bilder kommer

Hej! Blir tyvärr ingen bild nu i det här inlägget, och just det beror på att jag inte kan ladda över mina bilder från kameran för att jag inte orkat ladda batteriet. Så den ladda ur när jag hade laddat över nästan alla och då försvann alla bilderna! BAJS. Men aja, men iaf så ska jag INTE byta till Devote, just i år, ha ha! Men jag kanske tröttnar så himla mycket på blogg.se i sommar att jag tar alla arkiv och börjar på devote. Vem vet? Men ni fortsätter väl att läsa ändå? :) Puss

devote

hej! ska kanske byta blogg till devote! :)