Ståltjejen Linnea till hjälp!

Hej!
Jag har fått frågor om inte jag skulle kunna skriva ett inlägg om hur man lägger in sin design så att den syns.
Först så måste ni ju göra designen. Den jag har just nu gjorde jag i paint (det finns i datorn redan!) men jag har gjort en i photoshops provversion och den hade bättre kvalitet. Men ni bestämmer ju själva!

1. Ni sparar eran design och sen går ni in på blogg.se och och klickar på Nytt inlägg.
 
2. Ni laddar sedan upp eran design i den storleken ni vill ha. Ja är inte helt säker men ni kanske kan ändra det sedan på sidan Design. Men aja.
3. Sen klickar ni på denna  ikon och markerar en speciell text. Ni ser här nedan var man börjar/slutar att kopiera!

Här hade jag laddat upp en bild på mig. (förlåt för att det ser jättekonstigt ut med all text men ja är inte expert tyvär!)

Hej!<br />Jag har fått frågor om inte jag skulle kunna skriva ett inlägg om hur man lägger in sin design så att den syns.<br />Först så måste ni ju göra designen. Den jag har just nu gjorde jag i paint (det finns i datorn redan!) men jag har gjort en i photoshops provversion och den hade bättre kvalitet. Men ni bestämmer ju själva! <br /><br />Ni sparar eran design och sen går ni in på blogg.se och och klickar på Nytt inlägg. Ni laddar sedan upp eran design i den storleken ni vill ha. Ja är inte helt säker men ni kanske kan ändra det sedan på sidan Design. Men aja. Sen klickar ni på denna <img class="image" src="https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/669995/images/2009/code_25749989.gif" alt="" /> ikon och markerar en speciell text. Ni ser här nedan var man börjar/slutar att kopiera!<br />Här hade jag laddat upp en bild på mig. <img class="image" src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/669995/images/2009/lpp_25427755_25506502.jpg" alt="" /><br />

Men den text som är tjock är det viktiga. Ni kopierar den och sen går ni vidare in på Design längst upp mellan Arkiv och Inställningar (dålig på att förklara hehe.)

4. Sen klickar ni på ; redigera min befintliga stilmall. Då kommer det upp en ruta med MASSOR av text. Nu kommer det kluriga. Jag har bara lärt mig var man kopierar in koder på en speciell stilmall som man kan välja längra ner på Design. Det är nämligen stilmallen Fashion. Då är det en speciell kod som man ska ändra på. Det är där det står bakgrund i slutet på. Alltså ja blir så arg när ja är dålig på att förklara! Men ni kan kika in hos www.designadinblogg.se! Han brukar ha så himla bra beskrivningar. Jämfört med vissa andra.. grumf!


Snart lägger jag in denna design på bloggen !


Pussa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0